Ponedeljak 03.01.2011.
14:27
Vestionline

Ko će biti "jedini preživeli"?

Četvrtog dana januara u 21 čas na Prvoj televiziji imćemo priliku da vidimo šta se sve dešavalo posle finalnog Plemenskog saveta na kojem je Katarina izvojevala pobedu i pridružila se Goci, Andreju i Toniju koji su finale obezbedili borbama, ali i taktikama, savezima, srećom...

Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio gde će biti doneta konačna odluka o tome ko osvaja 50.000 evra i tutulu jedini preživeli. Linije za glasanje već su otvorene za gledaoce. Glasa ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi, a videćemo kako će se izjasniti Veliko veće koje čine svi "izbačeni" takmičari!

Prvi Survajver za poznate počeo je krajem oktobra da se prikazuje i u njemu je 16 poznatih ličnosti pokušavalo da opstane u divljni Filipina. Takmičari su bili Vesna i Nikolija Zmijanac, Andrej Maričić, Nikola Rokvić, Edin Škorić, Jelena Mrkić, Bojana Barović, Knez, Toni Zen, Milan Rus, Goca Tržan, Marko Bulat, Aleksandra Perović, Biljana Cincarević, Katarina Vučetić i Miloš Vlalukin.

2024 © - Vesti online