Nedelja 02.01.2011.
19:47
Vestionline

Venčali se Bred i Anđelina

Kad će više ta svadba: Anđelina i Bred


 

Navodno, par je sa svojom decom otputovao na Sejšele i 23. novembra se venčao po hinduističkim običajima na obali Indijskog okeana.

Posle intimne ceremonije na plaži, Bred i Anđelina, deca i odabrani krug zvanica, među kojima je bio i Anđelinin brat Džejms Hejven, večerali su ribu sa kokosovim mlekom i pirinač.

Dakle, svi detalji tajne svadbe iscureli su u javnost.Ipak, reč je o “kobajagi venčanju”, maloj porodičnoj predstavi koju su Bred i Anđelina priredili svojoj deci.

"To lažno venčanje bilo je veoma intimno, spremljeno najviše zbog dece. Deca sad veruju da su mama i tata venčani", rekao je za “In Touch” neimenovani izvor, koji nagoveštava i “pravo venčanje, koje će se desiti uskoro, verovatno u Mađarskoj”.

Inače, svetski mediji su objavljivali da par planira venčanje početkom 2011. godine i to u Indiji, a list “Times of India” objavio je i detalje na nekoliko stranica - da će se par venčati prema svadbenom hindu ritualu “feras”, koji podrazumeva kruženje oko svete vatre, a da će ceremoniju nadgledati njihov duhovni savetnik Ram Lal Sijag.

2024 © - Vesti online