Nedelja 02.01.2011.
14:00
Vestionline

Vlasnici Liverpula spremili otkaz Hodžsonu

Roj Hodžson usoro bez posla

Mediji na Ostrvu su novogodišnji program u Premijer ligi najavljivali kao odlučujući za Hodžsona, a kada je Džo Kol u zaustavnom vremenu doneo pobedu Liverpulu činilo se da neće biti smene.

Ipak, čovek koji je uspeo da se zameri Kopu biće navodno uskoro smenjen, a otkaz će mu biti uručen kada novi vlasnici "crvenih" pronađu adekvatno rešenje.

Prema informacijama do kojih je došao "Miror", navijačima Liverpula će se, bar na kratko, ispuniti želja, a privremeni trener bi trebalo da bude legendarni Keni Dalgliš.

Takođe, spominje se i mogući povratak Rafe Beniteza, koji je nedavno dobio otkaz u Interu.

Kao jedna od opcija za novog menadžera Liverpula spominje se i holandski trener Frank Rajkard, koji je bez posla od oktobra kada je dobio otkaz u Galatasaraju.

Bajern želi Fernanda Toresa

 

Čelnici nemačkog šampiona Bajerna iz Minhena zainteresovani su da u zimskom prelaznom roku angažuju fudbalera Liverpula Fernanda Toresa, prenose nemački mediji.

 

Španskog napadača redom žele i milanski Inter, Juventus, Barselona, a sada se sa sjajnim 26-godišnjim centarforom vezuje i slavni nemački Bajern.

 

Popularni "El Ninjo" ove sezone odigrao je 18 utakmica i postigao samo pet golova uz tri asistencije. Ipak, to je ispod svih očekivanja javnosti i navijača tima sa "Enfilda".

 

Tores je ugovorom za Liverpul vezan do 2013. godine, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na oko 30 miliona evra.

 
2024 © - Vesti online