Četvrtak 30.12.2010.
19:17
Vestionline

Đoković na treningu Milana

Novak i Zlatan ćaskaju u Dubaiju

Đoković se u Dubaiju priprema za start nove teniske sezone. On će od 2. januara naredne godine igrati sa Anom Ivanović na Hopman kupu u Pertu.

Srpski teniser je odlučio da poseti trening "roso-nera", koji se na peskovitim plažama Dubaija pripremaju za predstojeće mečeve u Seriji A.

Đoković je na treningu Milana između ostalih razgovarao sa Zlatanom Ibrahimovićem, Andreom Pirlom i Klarensom Sedorfom. Srbin je od igrača Milana dobio dres "roso-nera", jer je veliki navijač ovog italijanskog kluba.

Milan će 2. januara odigrati prijateljski meč sa Al Ahlijem.

Ana: Nadam se da me Novak neće ponovo brukati pevanjem!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović, koja će sa Novakom Đokovićem predstavljati Srbiju na Hopman kupu, želi da osvoji to takmičenje, na kojem je debitovala 2006. godine.


"Sreća sam što sam se vratila. Svake godine Novak me je pitao da li ćemo ponovo nastupiti zajedno i zaista sam uzbuđena zbog mogućnosti da napravimo nešto više nego 2006. Jelena Janković i Novak su ovde igrali u finalu, a sada ćemo pokušati da napravimo i taj poslednji korak", rekla je Ana Ivanović i dodala:


"Nobvak i ja se družimo od detinjstva, pre nego što smo počeli da treniramo tenis i uvek nam je drago kada možemo neko vreme da provedemo zajedno. Nadam se samo da me neće obrukati kao pre četiri godine, kada je 31. decembra zabavljao publiku pevanjem", našalila se Ivanović.

 

Reprezentacija Srbije u Hopman kupu startovaće 2. januara mečom protiv Kazahstana. Dva dana kasnije igraće protiv Australije, a 6. janura protiv Belgije.

2024 © - Vesti online