Četvrtak 30.12.2010.
23:33
Vestionline, Kurir

Teodosić: Dudo mnogo ti hvala!

Tandem iz reprezentacije, sarađuje i u Olimpijakosu - Duda i Teo

"Kad je Ivković došao na klupu Olimpijakosa mnogo toga se promenilo u timu, a došlo je i dosta novih igrača. Mislim da polako stavlja stvari na svoje mesto. Duda mi je toliko pomogao da ću mu biti zahvalan do kraja života. Mnogo znači što govorimo srpski, razumem bolje šta traži od mene, a znači mi i što smo zajedno bili u reprezentaciji", objasnio je Teodosić za grčki časopis 'Kontra'.

Srpski reprezentativac se osvrnuo i na nemili događaj iz pripremnog perioda za SP, kad je došlo do tuče između srpskih i grčkih košarkaša.


"Srbi i Grci su veoma slični narodi. I ovde je gužva kao i u Srbiji, slično govorimo i reagujemo. Imam dosta prijatelja u Grčkoj i zato sam taj incident ostavio iza sebe. Inače, ne govorim sa Focisom, niti želim da imam bilo kakvu komunikaciju posle incidenta u Atini. To je najbolje nakon nemilih događaja na meču između Srbije i Grčke", kaže srpski košarkaš.


Miloš Teodosić veruje da posle nekog vremena adaptacije crveno-beli iz Pireja mogu da napadnu i evropski tron.

"Prošli smo zajedno određeni period. Moramo da nastavimo da radimo, a za tri meseca ćemo biti pravi. Olimpijakos je veliki tim s visokim kriterijumima za konačan cilj. Idemo korak po korak i samo tako ćemo postići željeni rezultat".


Košarkaš Olimpijakosa demantovao je glasine da je mogao da završi i u Panatinaikosu.

"Nikada nisam imao ponudu iz Panatinaikosa. Sa Obradovićem sam pričao posle Svetskog prvenstva, ali ne o tome. Čestitao mi je na četvrtom mestu, a meni to veoma znači, jer svi znamo da je on veliko trenersko ime", završio je Teodosić.

2024 © - Vesti online