Sreda 29.12.2010.
11:08 >> 17:48h
Alo

Ubio bebu iz veze sa sestrom

Otkrivena stravična istina: Ubijeno je živo novorođenče koje je dobio sa sestrom

DNK-a analiza je pokazala da je otac deteta bio Čaušević, a bebu je ubio kako se ne bi saznalo za njegovu intimnu vezu s polusestrom.

Živka Ljiljak je 22. februara uveče došla u iznajmljenu sobu Mustafe Čauševića sa porođajnim bolovima i zatražila pomoć. Mustafa je oko 21 čas pozvao hitnu pomoć iz Inđije, koja nije došla, a onda je pozvao i hitnu pomoć iz Sremske Mitrovice.

Objašnjeno mu je da treba da zove službu hitne pomoći iz Stare Pazove. Međutim, Mustafa je odustao od daljeg pozivanja hitne pomoći, pomogao sestri ljubavnici da se porodi u njegovoj sobi i oko tri sata, odmah nakon porođaja, zadavio je bebu, a leš novorođenčeta zakopao na seoskom smetlištu.

Međutim, pošto je Živka Ljiljak posle porođaja imala jake bolove, odvezena je u Dom zdravlja u Inđiju, gde je ginekolog konstatovao da je devojka rodila dete, a bebe nije bilo.

Lekar je slučaj prijavio policiji koja je doznala da je dete ubijeno i zakopano.

Obdukcija je pokazala da je dete imalo vazduh u plućima što znači da je rođeno živo, ali je Mustafa Čaušević tvrdio da je bilo mrtvorođeno i da ga je zakopao kako se ne bi saznalo da je njegova sestra rodila vanbračno dete.

2024 © - Vesti online