Nedelja 26.12.2010.
20:31
Vestionline

Juventus nakon Krasića, želi i Kolarova

Kolarov se vraća na Apenine?

Sjajne partije Miloša Krasića naterale su čelnike Juventusa da ozbiljnije nego letos uđu u trku za još jednim reprezentativcem Srbije.

Naime, nova meta "stare dame" je levi bek Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov, koji je i uoči početka sezone bio želja crno-belih, ali su Englezi bili konretniji, pa se naš fudbaler iz rimskog Lacija preselio na Ostrvo.


U Torinu veruju da postoji realna mogućnost da se ostvari transfer u predstojećem prelaznom roku i odmah posle Nove godine poslaće predlog "građanima". Želja je da Kolarov do juna bude na pozajmici, a potom da se na kraju sezone otkupi ugovor, prenose 'Večernje Novosti'.

Trener Luiđi del Neri smatra da mu je u borbi za "skudeto" neophodno pojačanje na poziciji levog beka, ali imaće izuzetno težak zadatak da angažuje Kolarova.

Reprezentativac Srbije, naime, apostrofiran je kao jedan od oslonaca ekipe nakon što se oporavio od povrede, a kako je želja svih u Mančester Sitiju da se klub konačno domogne Lige šampiona, teško je verovati da će pustiti bilo koga od bitnih igrača.

2024 © - Vesti online