Četvrtak 23.12.2010.
00:43
Mondo

Farma: Kako Ekrem liže...

Potresan izbor ovonedeljnih sluga u utorak uveče zasenila je poseta starih farmera Jelene, Bokija 13 i Cobeta. Nakon što su se takmičari za nagradu od 100.000 evra povukli u sobu kako bi zaigrali igru istine, na vrata je pokucao Boki 13.

Marijanov izraz lica je bio neprocenjiv, kao i izrazi lica farmera kada je u toku žurke stiglo obaveštenje Zadruge da gosti ostaju na imanju i u trci za premiju (što je, naravno, bila samo još jedna šala produkcije).

U trci za nagradu ili ne, tek Boki 13 je učinio sve da atmosfera bude kao “nekada”, pa je u to ime dao novi zadatak Ekremu – morao je Lepu Lukić da upozna sa magarcem.

Kada je splasnulo oduševljenje zbog susreta starih prijatelja (i neprijatelja), pojavio se novi/stari problem.

Bane i Jelena ćaskaju
 

Pobednik u igri “facijalnih ekspresija” s početka večeri, bila je Katarina kojoj je Jelenin povratak na Farmu, a onda i Banetovo oduševljenje, pipkanje i igranje sa njom tokom večeri, bila kap više u već prelivenoj čaši.

“Mamicu joj je*em u pi*ku”, tešila je Vendi uplakanu Katarinu koja je gledala kako se njena ljubav smeje sa drugom.

Brisala je suze, pokušavala da peva, da se smeje, ali je bol bio jači - odvukla je Baneta u stranu, kada je uspela da ga odvoji od najbolje drugarice, i tiho mu rekla “puši …..”.

Kada su gosti otišli, došlo je vreme da se umorni farmeri povuku u spavaću sobu…neki su spavali, a neki lizali “Vendiju” stopala…

2024 © - Vesti online