Sreda 22.12.2010.
21:44
Vestionline

Otvorena prva automatska benzinska pumpa

Automatska benzinska stanica "Bulevar Crvene armije 1" otvorena je u Južnom bulevaru br. 70 u Beogradu, u prisustvu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

NIS će otvoriti još dve automatske benzinske stanice u Nišu i Kragujevcu, najavio je Kravčenko i dodao da je novi tip benzinske pumpe sastavni deo novog korporativnog brenda "NIS automatik", koji kompanija uvodi u okviru modernizacije svoje maloprodajne mreže.

On je naveo da je to 45 benzinska pumpa, koju je NIS rekonstruisao u ovoj godini, od ukupno 472 benzinske stanice, koliko NIS ima u svojoj maloprodajnoj mreži.

"Automatska benzinska stanica, prva ove vrste u Srbiji, samo je jedan od rezultata inovativnog poslovanja NIS-a, koji kontinuirano uvodi inovacije u svoje poslovanje i to je deo strategije naše kompanije, koja teži da postane lider u regionu u oblasti naftnih derivata", rekao je Kravčenko.

On je najavio da će NIS nastaviti da uvodi inovacije, jer je to standard poslovanja ove kompanije, ističući da je za NIS imperativ zadovoljan potrošač, brza i kvalitetna usluga, kao i modernizacija maloprodajne mreže i proizvodnja goriva evrokvaliteta.

NIS planira da u 2011. godini otvori i benzinske stanice u okviru supermarketa, kao i da potrošačima ponudi komprinirani prirodni gas. Na novootvorenoj benzinskoj stanici u Beogradu, građani će moći da toče gorivo po principu samoposluživanja, sedam dana nedeljno, odnosno 24 sata dnevno.

Plaćanje, odabir i količina proizvoda obavlja se posredstvom bankomata u koji se ubacuje novac, ili kartica, a potrošačima je na raspolaganju evro premijum BMB95, bezolovni BMB95 i evrodizel. Na svečanosti je uručena i nagrada-automobil marke "Polo" srećnom dobitniku prvog kola nagradne igre NIS Petrola, pod nazivom "Vožnja snova iz NIS Petrola".

2024 © - Vesti online