Utorak 21.12.2010.
02:04 >> 13:04h
Press

Profesorka brutalno pretučena iza škole

Uviđaj na mestu gde je profesorka pretučena

Dva mladića, koji su najverovatnije učenici 51-godišnje profesorke Vilme Grebenarević, prvo su izbušili gume na njenom "jugu", a potom su je sačekali na parkingu škole dok se ne završe časovi u popodnevnoj smeni.

Kako je parking nešto slabije osvetljen, oni su se neko vreme sakrivali u mraku i čekali da se učenici i profesori raziđu. Kada je Vilma došla do automobila, videla je da joj je izbušena guma i tada joj je jedan od mladića prišao s leđa i počeo da je udara. Njegov saučesnik je stajao nedaleko od njih i čuvao je stražu, dok ju je ovaj besomučno tukao. Pesnicama je udarao ženu, a od siline udaraca profesorka je pala na zemlju. Napadač je nastavio da šutira profesorku dok je ona sklupčana ležala na zemlji.


U trenutku kada je pala, Vilma se sklupčala i, kako nikako nije uspevala da se odbrani i pobegne od nasilnika, počela je da zapomaže i zove u pomoć. Domar škole Rodoljub Simić bio je u radionici kada je čuo zapomaganje i vrisku sa parkinga. Kako je ispričao, prvo je pomislio da se deca jure, ali kako se zapomaganje sve jače čulo, izašao je da vidi šta se dešava.


"Video sam profesorku Grebenarević kako leži na zemlji sklupčana i pored nje momka kako je udara i šutira. Nešto dalje, u mraku, stajao je drugi mladić koji je čuvao stražu. Pokušavala je da se odbrani, ali nikako nije uspevala. Viknuo sam i potrčao ka mladićima", priča ogorčeni Simić, i dodaje da je mladić koji je čuvao stražu pobegao kada ga je video.

"Kada sam stigao do njih, nasilnik se zaleteo na mene i oborio me. Nije stigao ponovo da pokuša da me udari, već je odmah pobegao preko parkinga", priča Simić. Domar nije povređen u ovom napadu i odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

2024 © - Vesti online