Utorak 21.12.2010.
08:00
Vestionline

Šarmantno i stilizovano

Budite stilizovani, nikako ukočeni i dosadni. Nemojte da vas odeća sputava u dobrom raspoloženju i opuštanju.

Jakna kao odevni element koji ljudi prvo primete kad uđete u prostoriju ne bi smela da bude pripijena uz telo. Kožne jakne su popularne ove sezone, pa zašto je ne biste obukli i za najluđu noć?

Ukoliko želite da igrate na kartu opuštenog, ali fensi izgleda, obucite pripijenu tamnu jaknu koja seže tik do pojasa pantalona i ima krzno na reverima ili kapuljači.

Uz takvu jaknu i rok šik izgled imate sve šanse da zasenite sve ostale muškarce. Ipak, budite oprezni jer ovakav stil odeće, zahteva savršenu figuru.


Nemojte da se ograničavate i strogo pridržavate samo jednog stila.

Najbolje je da kombinujte mnoštvo raznih detalja kako biste postigli eklektičnost odevanja i tako izrazili svoju kreativnost i stav. Sve je u stavu, rekle bi žene. Zato pažljivo slušajte svoje nežnije polovine jer one znaju kako valja s modom, a kako s trendovima.

Odelo za najdužu noć


Odlučili ste se za odelo? Izvrsnu kombinaciju predstavlja balon mantil koji ćete da obučete preko odela i tako postati elegantni muškarac koji zna šta hoće. Dodajte malo ubitačnog muškog parfema i svet će biti vaš. U svakom slučaju, malo sigurnosti i opuštenog kombinovanja i to je to!

2024 © - Vesti online