Ponedeljak 20.12.2010.
08:00

Prošetajte Vinskom ulicom u Novom Sadu

Raznovrsna ponuda u "Vinskoj ulici"
 

Organizatori manifestacije su Uprava za privredu Grada Novog Sada, Turistička organizacija Grada Novog Sada i osnivač ove manifestacije Nevladina organizacija VITIS iz Novog Sada.

Na 24 tezge će biti izložena raznovrsna, nesvakidašnja i posebna vina fruškogorskih i nekih bačkih vinarija, čuveni "karlovački bermet", karlovački kuglofi, proizvodi od meda, domaći specijaliteti, zatim rukotvorine, suveniri i umetnički predmeti. Na nekoliko tezgi će se služiti kuvano vino posebnih receptura.

Sve će moći da se proba i kupi, a Rotari klub Novog Sada će sav prihod od prodaje svog kuvanog vina dati u humanitarne svrhe.

Vinska ulica će biti otvorena svakog dana od srede 22. decembra do utorka 28. decembra i od nedelje 2. januara do četvrtka 6. januara, od devet sati ujutro do 21 sat uveče.

Pauza se pravi zbog priprema i samog dočeka Nove godine na Trgu, ali postoji mogućnost da ova pauza kraće traje, odnosno da Vinska ulica ne bude zatvorena sve dane između 29. decembra i 1. januara, kažu organizatori.

2024 © - Vesti online