Petak 17.12.2010.
18:28
Vestionline

Tačijevi saučesnici u međunarodnoj zajednici

Najgore od svega biće ako međunarodni moćnici, zarad očuvanja lažne države Kosovo, zataškaju zločin i ne kazne predvodnike OVK: Vojislav Koštunica

"Hrabra je odluka Dika Martija da ovu najmračniju stranicu zločina nad Srbima otkrije. Oni u međunarodnoj zajednici koji su krili i zataškavali ovaj strašan zločin, u cilju pravljenja lažne države Kosovo, saučesnici su ovog najstrašnijeg zločina", navodi se u izjavi Koštunice.


Prema njegovoj oceni, "najgore od svega biće ako međunarodni moćnici, zarad očuvanja lažne države Kosovo, zataškaju zločin i ne kazne predvodnike OVK".


"Nema nikoga ni u Srbiji, ni u međunarodnoj zajednici, ko nije znao da su u osnovi lažne države Kosovo zločini", tvrdi Koštunica.


On smatra da su u "temelju te tvorevine" agresija koja je izvršena na Srbiju i najsuroviji zločini, poput ubijanja Srba, da bi se prodavali ljudski organi.


"Kao što se pokušava da se od Srbije otme Kosovo, njen živi i vitalni deo", ukazuje Koštunica, "tako su i mnogi Srbi na Kosovu i Metohiji bili podvrgnuti najsurovijem zločinu ubijanja zarad trgovine ljudskim organima".

2024 © - Vesti online