Petak 17.12.2010.
12:37
Vestionline

LŠ: Izvučeni parovi osmine finala

Roma (ITA) - Šahtjor (UKR)
Milan (ITA) - Totenhem (ENG)
Valensija (ESP) - Šalke (GER)
Inter (ITA) - Bajern (GER)
Lion (FRA) - Real (ESP)
Olimpik Marselj (FRA) - Mančester junajted (ENG)
Arsenal (ENG) - Barselona (ESP)
Kopenhagen (DEN) - Čelsi (ENG)

Prvi mečevi osmine finala zakazani su za 15, 16., 22. i 23. februar, a revanši 8.9.15. i 16. marta. Timovi koji su u gore navedenim parovima prvi (sa leva na desno) biće i domaćini u prvim mečevima osmine finala.

Bez i malo preterivanje najzanimljivije će biti u sudaru dva velikana, Arsenala i Barselone. "Tobdžije" su najavljivale da nemaju ništa protiv da igraju protiv Barselone ili Reala, a želja im se ispunila. Naravno ispunila se I naša jer će to biti novo poglavlje između dva tima koji igraju najlepši fudbal u Evropi.

Milanski Inter će ponovo igrati protiv Bajerna, ali ovo neće biti bitka za pehar, kao u maju prošle godine, već osmina finala. Oba tima imaju, blago rečeno, jesen za zaborav i ovo će biti prilika za iskupljenje.

Milan Silvija Berluskonija može da bude zadovoljan, jer Totenhem je igrao odlično ove jeseni, ali ekipa trenera Harija Rednapa nema mnogo iskustva, tačnije nikakvo u ovakvim mečevima, pa je jasno da su "rosoneri" favoriti.

I Roma je zadovoljna, hteli su da izbegnu Engleze, na kraju će u Ukrajinu, što neće biti nimalo lako, ali mogli su I mnogo gore da prođu.


Videćemo i reprizu prošlogodišnje osmine finala između Liona i Reala. Prošle godine je Lion trijumfovao, ali sada je Real veliki favorit.

Ser Aleks Ferguson i Karlo Anćeloti mogu da nakrive kapu, pogotovo Italijan. Čelsi je veliki favorit protiv Kopenhagena, a i Junajted bi trebalo da eliminiše francuskog šampiona.

Što se Valensije i Šalkea tiče, i jedni i drugi su zadovoljni, sve je otvoreno...

2024 © - Vesti online