Petak 17.12.2010.
12:32
Kurir

Marijan ide u finale!

Doslednost se isplatila: Marijan ide u finale

"Zadruga želi da čestita Marijanu što je poštovao uslove ugovora i ispoštovao ono što je potpisao. Zbog toga on postaje prvi finalista serijala. To znači da dobija imunitet do kraja serijala i ovim putem ušao je direktno u finale", odlučila je Zadruga.

Dok je ovo izgovarao, njegova supruga Javorka je spavala. Ali kao da je predosećala, ona je pre sna otvorila šampanjac i nazdravila s kumovima.

"Zadirkivali su me i govorili: 'Pa, nije ti Marijan ušao u finale, zašto slaviš unapred?', a ja sam se smejala. Oko pola dva posle ponoći, probudila me prijateljica Kristina i rekla mi: 'Budi se, Marijan ulazi u finale!' Mislila sam da se šale sa mnom, ali na moju sreću, istina je. Mislim da je zaslužio, i, mada ga sad tamo svi pljuju i ogovaraju, on je u pravu što nije odbio zadatak. Pa, pobogu, plaćeni su da rade, a ne da sede", rekla je Marijanova ponosna supruga za "Kurir".

Farmeri kažnjeni!

 

Zadruga više nema strpljenja. Nakon što su odbili da urade zadatak, Zadruga je pobesnela pa je rešila da kazni VIP seljake. Prvo su im zaplenili sav pribor za pletenje, kao i šalove koje su ispleli, pa sva ogledala, a onda i meso iz pušnice, ćilime... I neće im gasiti svetlo uopšte.

 

Trebalo je da farmeri budu vezani jednim kanapom, po sedmoro u grupi, i da tako vezani spavaju, idu u WC, jedu, presvlače se i sve ostalo.


Jasmina: "Ovo je takvo poniženje, nemam reči. Ja neću to da radim, makar i po cenu da izađem. Mi nismo majmuni".

 

Eva: "Ljudi, ja sam bolesna, pišam po deset puta u toku noći. Neću da me neko gleda dok kenjam. Postoje dokazi da je meni jako loše. Šta ako me posle večere spopadne proliv i dok trčim vezana sa sedmoro ljudi, userem se usput. Na belom snegu ostane sraćka". 

2024 © - Vesti online