Četvrtak 16.12.2010.
21:37
Vestionline

Milanović: Biće teško u Grčkoj

Partizan je u prva dva kola osvojio samo jedan bod, dok je Olimpijakos zabeležio dva poraza.

"Tokom ove nedelje radili smo najviše na individualnim popravkama i na formulisanju taktike za meč sa Olimpijakosom. Najviše me brine problem sa realizacijom, koji je posebno bio uočljiv tokom polufinalne utakmice u Kupu Srbije protiv Crvene zvezde", rekao je Milanović i dodao:

"Na početku nove sezone najavio sam da želim malo drugačiji scenario u odnosu na prošlu. S druge strane, čini mi se da drugačije nije ni bilo moguće da se radi, s obzirom da je većina igrača Partizana imala brojne reprezentativne obaveze. Upravo zbog tog preopterećenja igrača izbegavao sam sparing-partnere. Sada nam sledi regionalna Evrointerliga i domaće prvenstvo, a očekujem i mnogo više timskog rada. Verujem da će u našoj igri sve bolje izgledati na početku sledeće godine".

Jedan od najboljih igrača Partizana Vladimir Vujasinović istakao je da je poraz "crno-belih" od ekipe Mladosti poremetio ritam igre beogradskog kluba.

"U Zagrebu smo dobili 'šamar' od Mladosti. Očekujemo da radom dođemo do prepoznatljivog nivoa forme", naveo je vaterpolista Partizana.

Utakmica između Olimpijakosa i Partizana biće odigrana u subotu od 17,30 časova u Pireju.

2024 © - Vesti online