Nedelja 19.12.2010.
08:00
Žena.blic.rs

Neobična kampanja: Seksi hor običnih devojaka

Sedam devojaka okupljenih u "Cup Size" horu, predstavlja se veličinom svojih grudnjaka, senzualno se osmehuju, a zatim bacaju na dušeke i počinju seksi interpretaciju numere "Deck The Halls". U okviru praznične kampanje napravljen je i specijalan web sajt www. cupsizechoir.com, preko koga kupci čak mogu i da diriguju horom, mogu sami da pomeraju modele koristeći tastaturu svog kompjutera. Uz to, dok svirate pojavljuje se model i link odabranog proizvoda.
 

U kompaniji navode da je reklama namenjena muškarcima - kako bi im olakšali praznični šoping i kako bi oni izaberali što lepši poklon za svoje dame.

Spot je već postigao zavidan uspeh, a i prodaja je drastično povećana. U prazničnoj kolekciji brenda "La Senza" dominiraju boje, crvena, ljubičasta, crna, boja peska, modeli su luksuzni, od satena i sa dosta čipke.

- Verujemo da će reklama biti zabavna i ženama. Želeli smo malo drugačiji, svečaniji ton obraćanja našoj publici. Idu praznici i svi treba da se osećamo posebno - rekla je Sara Hawkins, direktor marketinga kompanije "La Senza".
 

Ovaj maštovit "izlog" osmisli su eksperti za marketing Tom Woodington i Robin Temple iz agencije "Karmarama" koji su za "Daily Mail" objasnili da im je namera bila da kompaniju predstave kao dobrog partnera za sve dame, i sitnije, krupnije, oblije.
- Božić, Nova godina su praznici koji su povezani sa muzikom, posebnim pesmicama pa smo tu našli vezu sa notama. Smatrali smo i da elementi igre, učestvovanje kupaca može da poboljša odnos prema proizvodima i brendom - objasnili su kreativci.

Pogledajte atraktivnu reklamu za donji veš i nastup "Cup Size" hora.

2024 © - Vesti online