Četvrtak 16.12.2010.
10:27
Vestionline, Press

Vidić: Najviše sam naučio od Krstajića!

Upravo od Ferdinanda na početku tekuće sezone preuzeo je kapitensku traku "crvenih đavola", pored živih i zdravih Gerija Nevila, Pola Skolsa, Rajana Gigsa...

Krstajić i Vidić su imali lepu saradnju u reprezentaciji

"Svi su oni sjajni ljudi i izuzetno mi pomažu da se snađem u ulozi kapitena. Meni su mnogo značili od samog dolaska u Englesku i voleo bih da istom merom uzvratim mlađima koji budu stizali u Mančester. Međutim, Ferdinand i ja se najbolje razumemo na terenu. Takođe, moram da istaknem da sam s Mladenom Krstajićem imao izuzetnu saradnju dok smo igrali u reprezentaciji naše zemlje. Daleko od toga da nemam poštovanja za ostale saigrače, ali rezultati koje sam napravio s dvojicom pomenutih fudbalera najbolje pokazuju kako smo delovali zajedno. Ferdinand i Krstajić najviše su mi pomogli da napredujem kao igrač, jer sam od njih najviše naučio", rekao je Vidić. 

Reprezentativac Srbije istakao je da se njegova igra nije promenila u odnosu na prethodne sezone.

"Bez obzira na to da li imate kapitensku traku ili ne, uvek na terenu morate kao poslednji igrač odbrane da organizujete čitavu ekipu. Zbog toga komunikacija uvek mora da bude na najvišem nivou. I pre nego što sam dobio traku, bio sam fokusiran da sve zadatke na terenu odradim na najbolji mogući način. Sadašnja pozicija samo mi predstavlja razlog više da pružam maksimum", podvukao je Vidić.

2024 © - Vesti online