Sreda 15.12.2010.
17:15
Vestionline

Skandalozni gol u italijanskoj Seriji C

Vodeći pogodak za goste postigao je Rafaele Biankolino na još neviđen način na fudbalskim stadionima. Nakon centaršuta sa desne strane jednog igrača Kozence, domaći je golman bez problema uhvatio loptu i prigrlio je u naručje. Međutim, prišao mu je Biankolino, pa mu je u maniru igrača ragbija bukvalno rukama istrgnuo loptu iz njegovog naručja, a potom je bez problema spremio u praznu mrežu.

Prvi je skandal što je dotični "strelac" nakon toga počeo da se raduje svom pogotku kao da ga je postigao na najnormalniji način. Međutim, igrači i navijači Fođe pretrpeli su još veći šok kada su videli da nijedan od sudija nije video šta se dogodilo, pa je glavni pokazao na centar!

Fođu od ovoga leta vodi slavni češki stručnjak Zdenek Zeman, koji je, među ostalima, vodio Parmu, Lacio. Romu, Fenerbahče, Napoli i Crvenu zvezdu, a u Fođi odrađuje svoj treći mandat kao trener.

Zeman je, naravno, sipao gnev nakon utakmice.

"Biankolino je u svlačionici priznao igranje rukom, ali trebalo je to da učini na terenu. Međutim, nije problem u njemu, problem je što nijedan sudija nije video nešto tako očigledno", rekao je, između ostalog, Zeman. 

2024 © - Vesti online