Utorak 14.12.2010.
16:12
Vestionline

''Lažu o Dačiću i Jeremiću''

"To uopšte nije postojalo u realnosti. Nekada mediji iskreiraju jednu realnost koja je nepostojeća, onda građani pomisle da je tako, a kada se to ne ostvari onda su krivi oni koji su bili zaduženi za realizaciju", rekao je Tadić novinarima u Palati Srbije, a prenose beogradski mediji.

Mediji su krivi za sve: Boris Tadić
 


Tadić je apelovao na medije da ne dovode građane u zabludu i poručio da će razgovori o rekonstrukciji vlade, kako je i ranije najavio, početi posle Nove godine.


"Videćemo da li postoje kapaciteti za rekonstrukciju ili ne postoje. To može da se desi samo ako postoje realni osnovi imajući u vidu političke odnose unutar vladajuće koalicije", kazao je Tadić.


Prema njegovim rečima, lider SPS i ministar unutrašnjih poslova Dačić je poslednjih dana "ni kriv ni dužan" pod pritiskom javnosti, budući da se o mogućnosti da on obavlja premijersku funkciju nije razgovaralo od trenutka kada je vlada formirana.

Mediji su pre nekoliko dana pisali da je Tadić navodno tražio Jeremićevu ostavku, zbog odluke da Srbija ne prisustvuje dodeli Nobelove nagrade za mir.

Srbija je, ipak, bila na dodeli nagrade, a Jeremić je na spekulacije medija odgovorio da njega smenjuju ''interesni krugovi''.

2024 © - Vesti online