Utorak 14.12.2010.
12:18
Vestionline, Kurir

''Crveno-beli'': Robi je car!

"RP je najbolji izbor"

Fudbaleri Crvene zvezde pozdravljaju dolazak Roberta Prosinečkog na klupu crveno-belih. Iako je popularni Veliki Žuti obećao krvav rad na pripremama u Crnoj Gori i Antaliji, svi igrači jedva čekaju okupljanje i prozivku koja je zakazana za 10. januar.

Ognjen Koroman, jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, smatra da je dolazak Roberta Prosinečkog na mesto prvog trenera odličan potez uprave kluba:

"Prosinečki je legenda! Pravo rešenje za Zvezdu. Neki kažu da nema iskustva, ali mi na proleće nećemo igrati mnogo jakih mečeva. Mislim da će klub mnogo dobiti njegovim dolaskom".

Andrija Kaluđerović, najproduktivniji napadač crveno-belih ove jeseni, srećan je što će sarađivati s Robertom Prosinečkim.

"Dolazak Prosinečkog je dobar potez naše uprave. Velika je čast raditi s njim, jer je to čovek koji je, osim u Zvezdi, igrao i u Realu i Barsi. Sigurno ima mnogo znanja i jedva čekam 10. januar, kada počinju pripreme i rad s njim. Bio sam mali kada je nosio Zvezdin dres, ali ga pamtim dok je igrao za Hrvatsku. Samo da nam na treninzima ne gura loptu kroz noge i sve će biti u redu", kaže Kaluđerović.

Saša Stamenković, golman Crvene zvezde, veruje da je klub dobio trenera za uspehe:

"Čast mi je uopšte da pričam o čoveku koji je legenda Zvezde. Drago mi je što ću za trenera imati čoveka čijim sam se igrama i slobodnjacima divio kao klinac. Jeste trener početnik, ali Prosinečki u svlačionicu ulazi s autoritetom velikog igrača i to je za početak najvažnije. Ljudi iz Zvezde koji ga poznaju u prvi plan ističu njegovu smirenost i intelekt, a kada vidimo s kojim trenerima je radio, možemo svi od njega mnogo da očekujemo". 

2024 © - Vesti online