Utorak 14.12.2010.
09:21
Alo

Đoganijev otac: Baki masno laže!

Laže da je odrastao na ulici: Andrija Đogani
 


Naime, njegov otac otkrio je u intervju za "Puls“ da mu nije jasno zašto Baki plasira tu priču o teškom životu, kada je on uvek imao podršku porodice i pruženo mu je sve što je želeo u životu.


"Mnogo me je zabolelo to što je pričao. Ja sam pravi roditelj, nisam falš. Kada smo se razveli njegova mama i ja, zahtevao sam da mi deca pripadnu, što se i dogodilo. Njegova mama ga je stalno posećivala i uvek svašta kupovala i donosila mu. I dan-danas je u dobrim odnosima sa njom. E sad, što je Baki voleo da bude kod Gagija, već je druga priča. Ja sam baš vodio računa o njemu, vozio ga u školu, dovozio iz škole. Imao je sve što mu je trebalo", izjavio je Bakijev tata.

On je dodao da ga je podržao čak i kada je upao u loše društvo i završio u zatvoru.
 

"I posle zatvora ja sam mnogo pričao sa njim. On je čvrsto obećao da će na sve to staviti tačku i da će se družiti sa Đoletom kako bi mu pomogao da se progura na estradu. Iako sam sa drugom ženom u braku i sa njom imam decu, nikada ih nisam odvajao, čak i ona na Bakija gleda kao na svoje dete. Rekao je kako nema ni kartonsku kutiju. Pa kod nas uvek može da dođe. On je imao sve i ljubav na sve strane. Šta je njemu trebalo da izmišlja sve te priče, nije mi jasno. Da li na taj način želi da napravi marketing, ne znam, ali nije u redu", rekao je Isidor Đogani.

2024 © - Vesti online