Ponedeljak 13.12.2010.
18:10
Vestionline

Vlada Jovanović ostaje u Partizanu

Dobio poverenje kluba - Vlada Jovanović

Pojedini beogradski mediji objavili su ranije danas da bi Jovanović mogao da bude smenjen posle serije loših rezultata Partizana u Evroligi i Jadranskoj ligi. Međutim, Jovanović ima puno poverenje kluba i ostaće na klupi srpskog šampiona.

Navedeno je i kako nije održan prepodnevni trening, ali su u klubu rekli da kada se ekipa kasno vrati sa puta, kao što je to bio slučaj u nedelju kada je Partizan posle kamenovanja doputovao iz Zadra, sledećeg prepodneva nema treninga. Od 17 časova "crno-beli" održavaju redovan trening i pripremaju se za meč Evrolige protiv Prokoma, koji će biti odigran u sredu od 20,45 časova u Beogradu.

Jovanović je Partizan preuzeo u letnjem prelaznom roku pošto je Duško Vujošević postao trener moskovskog CSKA. Kao mogući naslednici Jovanovića pominjali su se Vlada Vukoičić, Aleksandar Đorđević ili Dule Vujošević, koji je nedavno raskinuo ugovor s CSKA.

Partizan je u dosadašnjem delu sezone u Jadranskoj ligi ostvario pet pobeda i šest poraza, a "crno-beli" u Evroligi imaju po četiri pobede i poraza.

2024 © - Vesti online