Ponedeljak 13.12.2010.
10:38
Vestionline

Ninković: Dolazim u Zvezdu, ali drugi put

"Jeste, tačno je, u Zvezdu dolazimo Ševčenko i ja u paketu", s osmehom je Miloš počeo razgovor za "Novosti".

Miloš Ninković

"Šalu na stranu, znam za Zvezdino interesovanje još od letnjeg prelaznog roka, ali ništa se nije promenilo od tada. Kao što sam pre tri meseca rekao, veoma je teško očekivati, gotovo nemoguće, da do transfera dođe. Još pre Mundijala sam potpisao novi trogodišnji ugovor, koji me čvrsto vezuje za Dinamo do juna 2013. godine".


Govori se o mogućnosti šestomesečne pozajmice...

"I to je praktično neostvarljivo. Imao sam nedavno razgovor s gazdom i čelnicima kluba, koji su mi poručili da se dobro odmorim posle izuzetno teške godine i da na proleće budem spreman jer klub računa na mene".


Da li će time vrata "Marakane"“ biti zatvorena za vas?


"Ne, jer jednog dana ću sigurno igrati u Zvezdi. Neće to biti kad napunim 33-34 godine, već znatno ranije jer želim da ostavim traga u klubu koji je moj najveći dečački san. Ali, u ovom momentu moja velika želja će se teško ostvariti".


Šta mislite o dolasku Roberta Prosinečkog za trenera Zvezde?

"Robi je bio moj idol kad sam počinjao da igram fudbal. Uveren sam da će Zvezdi doneti mnogo toga dobrog i kao trener i da će se s njim vratiti doba uspeha na "Marakanu" i da će biti prekinuta dominacija Partizana. To mi je najveća želja", poručio je Ninković iz Turske, gde je sa ekipom Dinama na mini-pripremama pred utakmicu poslednjeg kola Lige Evrope, u sredu protiv Šerifa u Kijevu. 

2024 © - Vesti online