Ponedeljak 13.12.2010.
03:33
alo.rs

Novak rekao zbogom Jeleni?!

Ćao - maše nam Jelena iz kola... Ćao - mahnuo i Nole Jeleni...
 

Kako piše “Alo!“, to je i bio razlog što se devojka Novaka Đokovića - Jelena - nije pojavila na nedavnom finalu Dejvis kupa u Beogradu, kao i na proslavi koja je potom usledila.

Dok su iz prvih redova "Arene“ za svoje muževe ili momke navijale Biljana Šešević-Tipsarević i Mina Zimonjić, a Troickog bodrile i bivša i sadašnja devojka - Sunčica Travica i Olja Crnogorac, u Novakovom delu lože sedeli su samo članovi porodice, bez Jelene, što je i izazvalo prve sumnje.

Opravdanje koje se moglo čuti, da je Jelena zbog poslovnih obaveza ostala u Monaku, jednostavno nije zvučalo dovoljno ubedljivo, imajući u vidu da se Dejvis kup igrao vikendom, a naročito imajući u vidu da to nije bio običan meč, već veliko finale i borba za svetsku titulu!

“Između Novaka i Jelene već neko vreme postoje nesuglasice. U njihovoj vezi ne funkcioniše sve najbolje, pa Jelena zato nije ni došla u ’Arenu’. Njihova ljubav, koja traje još od školskih dana, nalazi se u debeloj krizi“, piše “Alo!“ pozivajući se na izvore bliske Novaku Đokoviću.

2024 © - Vesti online