Četvrtak 26.11.2009.
12:23
Blic

Nikola Tesla u borbi protiv vanzemaljaca

Srpska pamet spasava planetu: Nikola Tesla u igrici "Dark Void"
Iako će igra „Dark Void” biti predstavljena tek 12. januara, već je izazvala ogromnu pažnju javnosti, a producentska kuća „Plan B”, čiji je vlasnik Bred Pit, požurila je da otkupi prava za filmsku adaptaciju igre koja bi trebalo da bude jedan od najvećih hitova 2010.
 

Za sada nisu poznati drugi detalji u vezi sa snimanjem filma, a realna je mogućnost da Pit glumi pilota Vilijama Agastusa Greja, glavnog lika u ovoj akcionoj igri.

Zaplet igre se vrti oko Greja, pilota teretnog aviona, koji se nakon pada aviona u Bermudskom trouglu teleportuje u paralelni univerzum u kome sreće Preživele, ljude koji pokušavaju da se vrate na Zemlju. Vilijam se udružuje sa Preživelima u borbi protiv Posmatrača, vanzemaljaca koji su došli da nepoznate planete i pokorili ljude.

Posmatrači su opremljeni superiornom tehnologijom i oružjem i jedini cilj im je osvajanje Zemlje, dok Preživeli pokušavaju da se izbore sa mnogo nadmoćnijim protivnikom i spasu ljudsku rasu. Najveći saveznik u toj neravnopravnoj borbi im je genijalni naučnik Nikola Tesla koji pokušava da iskoristi vanzemaljsku tehnologiju i napravi oružje i brodove uz pomoć kojih će Preživeli moći da pobede Posmatrače. Istovremeno, suprotstavljene strane pokušavaju da pronađu izlaz iz paralelnog univerzuma u kome su trenutno zarobljeni...

2024 © - Vesti online