Nedelja 12.12.2010.
14:08 >> 16:24h
Njuz.net

Nije istina: Pijani Srbin spasao egipatski turizam

Kad vide Srbina ajkule se razbeže

Iz ministarstva su rekli da je srpski turista u more skočio pod dejstvom alkohola i pao direktno na ajkulu, usmrtivši je na licu mesta.

"Iako je turista iz Srbije sasvim slučajno savladao opasnu životinju, Ministarstvo turizma mu se zahvaljuje u ime cele zemlje i svih turista koji se trenutno nalaze u Egiptu što nas je oslobodio te napasti. To je spasilo ovaj deo turističke sezone u Egiptu“, kaže se u saopštenju egipatskog ministarstva.

Telo ajkule je posle incidenta odneto na veštačenje koje je pokazalo da je reč upravo o ajkuli koja je proteklih dana sejala teror u egipatskom letovalištu, koje su mnogi u šali već počeli da nazivaju Šark el Šeik.

Egipatska obalska straža je cele nedelje bezuspešno pokušavala da uhvati ajkulu, a neimenovani srpski turista došao joj je glave prošle noći kada je posle burnog provoda sa litice skočio u more.

Redakcija "Njuza“ nije uspela da dođe do njega jer je trenutno u bolnici gde se oporavlja od preterane konzumacije alkohola. Milovan Ubiparip (27), jednog od prijatelja srpskog turiste, koji mu je pravio društvo u trenutku incidenta sa ajkulom, kaže da je njegov drugar Dragan Stević te noći dosta popio i da su u jednom trenutku odlučili da prošetaju.

"Izašli smo iz jednog noćnog kluba nešto pre četiri ujutru, već je bila zora, i odlučili da prošetamo pre spavanja. Ta litica nam je delovala interesantno još prethodnih dana, ali nikako nismo stizali da se popnemo gore. Došli smo do ivice, fotografisali mobilnim telefonom krajolik, a Dragan je u jednom trenutku rekao ’Drži ovo pivo i gledaj sad!’, uhvatio zalet i skočio sa litice. Nisam mogao ni da pokušam da ga sprečim. Kad sam stigao do ivice, video sam ga u moru kako pliva i viče nešto, ali ništa nisam razumeo. Ispostavilo se da je pao na nešto mnogo tvđe od vode i uganuo članak na levoj nozi. Nismo ni sanjali da je u pitanju bila ajkula. Saznali smo to jutros iz novina“, rekao je Ubiparip za "Njuz“.

Egipatska Vlada će, kako nezvanično saznajemo, Steviću i Ubiparipu pokloniti vaučer za besplatno letovanje u Šarm el Šeiku narednih deset godina, a dobiće i zvezde sa svojim imenima u Ulici Srpsko-egipatskog prijateljstva. Ajkula je trebalo da bude preparirana i poklonjena prirodnjačkom muzeju, ali se ispostavilo da su oštećenja suviše velika da bi prepariranje moglo da se obavi.

Pažljivo čitajte!

 

Njuz.net ili "Vesti u ogledalu", portal koji prenosi ovu bizarnu priču, poznat je kao medij koji objavljuje duhovite i izmišljene vesti.

Kako sami za sebe kažu, "Njuz" je satiričko blog izdanje trenutno bez izdavača, a sve vesti koje objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu. 

2024 © - Vesti online