Subota 11.12.2010.
13:02
Vestionline

Tomić i Šćepović ponovo u prvom timu

Nemanja Tomić

Na taj način emitovana je poslednja epizoda sapunice koja se na crno-belim ekranima zavrtela po završetku utakmice sa Čukarički Stankomom (4:2), kad je Aleksandar Stanojević zbog nediscipline, nedovoljno zalaganja i propusta u kontinuitetu eliminisao mlade reprezentativce iz takmičarskog sastava.

Posle sastanka uoči jučerašnjeg treninga odlučio je da ih vrati u staro okruženje, s tim što će pomenuti dvojac novu šansu za dokazivanjem dobiti tek početkom 2011, na pripremama.

"Strateg Teleoptika, Zvonko Varga, predočio mi je da su Tomić i Šćepović dobor trenirali u filijali, a drago je i meni što su se vratili", rekao je Stanojević pošto je završio prvi trening sa "problematičnim" prvotimcima.


"Na sastanku sam im objasnio šta od njih očekujem u budućnosti, stavio do znanja da moraju da poštuju pravila ponašanja i kodeks Partizana, jer popravnog više nema. Svako ima pravo na grešku, međutim, ako je ponavlja, onda gubi kredit", rekao je Stanojević i dodao da se nada da u drugom delu prvenstva za takvim sugestijama neće biti potrebe.

"Razumeli su Tomić i Šćepović kako bi trebalo da funkcionišu u velikom klubu poput našeg i nadam se da će se ponašati i igrati kao što pre suspenzije. Jedna stvar svima mora da bude jasna: Partizan može bez bilo kog igrača i(li) trenera. Svaka čast pojedincima, ali uveren sa da bismo i bez mene pobeđivali ubedljivo, baš kao što smo to činili i bez dvojice Nemanje i Marka", rekao je Stanojević.

Tomić naučio lekciju

"Nije moje ponašanje bilo toliko loše, pre će biti da moram da promenim dosta fudbalskih detalja i tako uverim trenera da ne mene može ozbiljno da računa.

Šef mi je rekao da moram da se uozbiljim, a tokom odsustva sam naučio lekciju. Svi su videli da nisam bio u najboljoj formi, zato ću se na proleće postarati da dokažem koliko vredim, da opet igram kao kad sam prekomandovan u Partizan".

2024 © - Vesti online