Petak 10.12.2010.
15:10
V. T. - Vesti

Miroslav Ilić: Koncert u centru ''Sava''


- Oduševljen sam što moj tast puni Centar "Sava". Zakazana su dva koncerta i žao mi je što nije mogao da produži sa veseljem i treće veče, ali to nije bilo moguće zato što je SPS već rezervisao salu za 11. decembra kada će održati kongres. Iako slušam razne vrste muzike, što bi se reklo "Od Silvane do Nirvane", Miroslav je za mene nešto posebno. Ponosan sam što ovde ima mnogo mladih ljudi, rekao je za "Vesti" Šutanovac.

Od početka do kraja nastupa Miroslav je praćen gromoglasnim aplauzima oduševljene publike, a atmosfera je više podsećala na rok koncert, nego na nastip nardonjaka. U jednom trenutku pevač se obratio svom ocu Životi, koji je uz ostale članove porodice sedeo u prvom redu.

- Tata, šta kažeš, sin ti se još drži? - rekao je Miroslav, što je publika dočekala ovacijama. Svi gosti koje je pevač pozdravljao preko mikrofona nagrađeni su aplauzom, osim Snežane Malović, ministra pravde koju je publika dočekala zvižducima, koji su utihnuli kada je zapevao "Slavuj iz Mrčajevaca".
   

Zet zna tekstove


Među gostima bili su i njegovi prijatelji ambasador Bugarske u Srbiji sa suprugom, Snežana Đurišić sa suprugom, ćerkom, sinom, zetom i snajom, Radmila Manojlović, Goca Tržan i mnogi drugi.

 

Brojna publika pevala je s njim hitove "Pozdravi je pozdravi", "Smej se , smej", "Oj, Rado, oj Radmila", a najglasniji bio je Šutanovac, dokazujući da zna sve tekstove tastovih pesama.

2024 © - Vesti online