Sreda 08.12.2010.
21:01
Vestionline

Robert i čarape koje su osvojile Jugu

Verovatno se veći deo ljubitelja seća stare reklame za čarape ''Udarnik'', u kojoj se pojavljuje novi trener ''crveno-belih'', koji je mestu šefa stručnog štaba zamenio Aleksandra Kristića. Uživajte u antologijskoj reklami iz 90-ih godina.

Robert Prosinečki nekada...

Dolazak Prosinečkog izazvao je podeljenje reakcije u srpskoj javnosti. Navijači Zvezde ''Delije'' podržavaju potez uprave kluba da angažuje nekadašnjeg hrvatskog fudbalera.

Sa druge strane, slavni sportski novinar i komentator Milojko Pantić istakao je da samo naivan čovek može da prihvati ponudu sadašnjeg rukovodstva Crvene zvezde, kritikujući upravu kluba da na taj način pokušava da prikrije ''neznanje'' čelnika.

Prosinečki (41), rođen u Ševeningenu, karijeru je počeo u Dinamu iz Zagreba, iz koga je prešao u Crvenu zvezdu. Bivši reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske igrao je tokom karijere za Real Madrid, Ovijedo, Barselonu, Sevilju, Kroaciju iz Zagreba, Hrvatski Dragovoljac, Standard iz Liježa, Portsmut, Olimpiju iz Ljubljanje i Zagreb.

Sjajni igrač sredine terena zabeležio je za selekciju Jugoslavije 15 nastupa, a za Hrvatsku odigrao je 49 mečeva. ''Robi'' je za SFRJ postigao četiri gola, a za hrvatsku reprezentaciju 10 pogodaka.

2024 © - Vesti online