Sreda 08.12.2010.
11:03
Vestionline

Vilander: Rodžer se sada stidi zbog Novaka!

Nekadašnji švedski teniser, koji je često kritikovao Đokovića, sada kaže da bi Rodžer Federer trebalo da se ugleda na trećeg igrača sveta.

Vilander se pridružio velikim teniskim asovima koji su u prethodna dva dana čestitali našim reprezentativcima na osvajanju Dejvis kupa.

"Novak je dokazao da je pravi vođa svoje reprezentacije i vrhunski ambasador sporta Srbije. Odigrao je dva sjajna meča, doneo dve važne pobede i poručujem mu jedno veliko: Bravo! Čestitam mu i na tome što je izgarao za svoju zemlju, za razliku od Rodžera Federera, koji sada crveni od sramote jer je rekao ne Švajcarskoj", objasnio je Vilander na svom blogu, a prenele su 'Večernje novosti'.

Višestruki Gren slem šampion i trostruki osvajač 'salatare' bio je oduševljen igrom i držanjem Viktora Troickog, koji je Srbiji doneo odlučujući poen protiv Francuske.

"Viktor je u petom meču našao neverovatnu snagu posle razočaravajućeg nastupa u dublu. Dobiti jednog Mikaela Ljodru sa 3:0, i ne dozvoliti mu šansu u bilo kom od setova, možda je najbolje što je Srbin ikada odigrao, ali mu je ovo sigurno i najvažnija pobeda u dosadašnjoj karijeri", dodao je Vildander.

2024 © - Vesti online