Utorak 07.12.2010.
19:18
Vestionline

Janković: Prilika za upoznavanje pre akcije

Igrači rođeni posle 1. januara 1990. godine u utorak su pod dirigentsom palicom novog selektora odradili prvi trening na stadionu Rada, a slično će se raditi i do četvrtka.

"Ovo je bila jedinstvena prilika da se okupimo pre nego što u februaru sledeće godine počnemo sa odigravanjem utakmica. Jasno nam je da su igrači umorni od sezone, fizički i psihički. Ipak smo se opredelili da pokušamo da se upoznamo i postavimo neke taktičke zamisli kako bismo već od sledeće akcije odmah krenuli u uigravanje", rekao je za zvanični sajt Janković.

Janković je na prvo upoznavanje pozvao 22 kandidata, a pozivu nisu mogli da se odazovu Marko Šćepović, koji je supendovan od strane Partizana, kao i povređeni Nemanja Milić i Milan Rodić, koji ima problema sa sinusima.

Spisak igrača:
Golmani: Branimir Aleksić (Spartak Zlatibor voda), Marko Dmitrović (Crvena zvezda) i Aleksandar Kirovski (Zemun).

Odbrambeni igrači: Stefan Deak (Spartak Naljčik), Uroš Ćosić (CSKA), Uroš Vitas (Rad), Matija Nastasić (Partizan), Marko Petković (OFK Beograd), Milan Rodić (OFK Beograd), Milan Milanović (Lokomotiva Moskva) i Goran Smiljanić (Vojvodina).

Sredina terena: Filip Kostić (Radnički 1923), Nenad Krstičić (Sampdorija), Slobodan Medojević (Vojvodina), Vuk Mitošević (Vojvodina), Aleksandar Katai (Vojvodina), Saša Marković (OFK Beograd), Nikola Krčmarević (Čukarički Stankom), Darko Lazović (Crvena zvezda) i Filip Knežević (Borac Čačak).

Napadači: Nemanja Kojić (Rad).

2024 © - Vesti online