Utorak 07.12.2010.
14:22
Vestionline

Ivanović pregovara samo sa Čelsijem

Pojedini italijanski mediji objavili su da je Inter spreman da ponudi srpskom fudbaleru ugovor do 2015. godine uz platu od pet miliona evra po sezoni. 

Branislav Ivanović

"Trenutno nema istine u pričama o transferu, to su samo spekulacije. Ivanovićev ugovor sa Čelsijem, bez obzira na to što pišu mediji, traje još godinu i po dana. Sve je u redu u klubu, jedini je problem sa Banetovom pozicijom, jer on više voli da igra u centru odbrane, a ovde je često na poziciji desnog beka", rekao je Joksimović.

Londonski klub navodno nudi srpskom fudbaleru produženje ugovora do juna 2015. godine uz platu od četiri miliona evra po sezoni.

"Razgovaraćemo sa Čelsijem kada dođe vreme. Ako mu ponude novi ugovor i njemu se dopadnu uslovi, potpisaćemo. Međutim, ako ne budu dobri, razmislićemo o prelasku u neki drugi veliki klub kakav je Inter. Medjutim, za sada nema ništa od toga", dodao je menadžer srpskog igrača.

Ivanović (26) je član Čelsija od 2008. godine, a pre toga je igrao za Lokomotivu, OFK Beograd, Srem i Remont. On je za londonski klub odigrao 86 utakmica i postigao šest golova. 

2024 © - Vesti online