Sreda 08.12.2010.
08:00
Vestionline

Kako ga naterati da poludi za seksom?

Retke su te situacije, ali se događaju-stres na poslu, umor ili problemi dovoljni su da muškarac na trenutak zaboravi na seks. Kako biste ga oraspoložili i naveli da seks bude jedina stvar o kojoj će razmišljati, evo šta možete pokušati:

Scene hranjena iz filmova nisu bez razloga tako popularne. Hranite ga poslasticama kao što su grožđe, jagode ili čokolada. Spoj hrane i seksa nikada ne može biti loš.

Običnu masažu leđa i ramena pretvorite u senzualno iskustvo. Laganu masažu nastavite poljupcima i dodirima. Ubrzo će se masaža pretvoriti u pravu bujicu strasti. Muzika je uvek jedan od najboljih načina podizanja atmosfere. Pripremite CD s omiljenim ljubavnim pesmama koje će napraviti nezaboravnu atmosferu. Za poseban doživljaj možete i zaplesati.

Mala, ali značajna poruka ubačena u džep njegove jakne kada odlazi na posao može pokrenuti celu bujicu seksi misli dok je na poslu. Tada jednostavno neće moći da dočeka da stigne kući, a o tome da nije raspoložen za seks neće biti govora.

Kratka i slatka SMS poruka tokom dana kojom ćete mu dati do znanja da mislite na njega i da vam je stalo sigurno će ga oraspoložiti. Upravo će ga poruka naterati da misli odvrati s posla i počne da razmišlja o vama.

Iznenadni poklon koji ste mu kupili bez povoda nateraće mu osmeh na lice. Poklon ne mora biti velik ni skupocen, dovoljna je sitnica da mu pokažete da vam je stalo - uokvirite vašu zajedničku fotografiju, poklonite mu kaktus ili magnet.

Dečja zaigranost odlična je za vas i vašu vezu. Ponekad se jednostavno prepustite, zaboravite na sve oko sebe. Pištolji na vodu su odlična ideja, a brzo se može pretvoriti u seksi borbu u mokrim majicama.

2024 © - Vesti online