Ponedeljak 06.12.2010.
02:49
net.hr

Najseksipilnija devojka oktagona

Pre četiri godine, Arijani je odlučila da okuša sreću na UFC-ovoj audiciji za ''oktagon girl''. Naravno, tamo je bila samo jedna od brojnih lepotica, međutim, na audiciji se pojavio predsednik američke organizacije Dana Vajt, koji joj je, posle par razmenjenih rečenica, dao posao.


"Nisam morala da ostale devojke ugušim polugom, iako sam i to u stanju. Treniram kikboks i Mai Tai, a dugo godina sam se bavila i gimnastikom, tako da sam prilično gipka i mogu svašta da izvedem sa svojim telom", tvrdi Arijani, koja ima još skrivenih talenata:

"Volim da pevam, a sanjam i o glumačkoj karijeri. Već sam imala nekoliko manjih uloga i osećam se vrlo prirodno dok glumim neku drugu osobu. Uživam u tome", tvrdi lepotica iz Las Vegasa, koja tvrdi da nen izabranik ne mora biti atleta:


"Ljudi me često pitaju da li moj dečko mor da ima ''pločice'' na stomaku. Okružena sam UFC borcima pa ih gledam sve vreme. Trbušnjaci su u redu, ali zaista ne pridajem važnost fizičkom izgledu. Volim kompjuter frikove i momke koji me mogu nasmejati, one koji ne moraju biti u centru pažnje, ali imaju autoritet. Ja sam škorpion u horoskopu, što znači da sam luda. Ne želite da imate previše posla sa mnom", poručuje prekrasna UFC-ova devojka koju je slavni ''Sports Ilustrated'' proglasio devojkom dana, ''Fighter's Only Magazine'' - ring-devojkom godine, a ''Maxim'' - najseksipilnijom oktagon devojkom.

Tim povodom je i održano snimanje sa koga vam donosimo vrući video.

2024 © - Vesti online