Nedelja 05.12.2010.
21:26 >> 21:54h
Vestionline

Igrom za Kraljevo

Manifestacija na kojoj će nastupiti 21 kulturno umetničko društvo iz Beograda i Kraljeva, organizuje se uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda, a sav prihod od koncerta, kao i donacije i sponzorstva, biće uplaćivani na poseban račun, a potom će ta sredstva biti prebačena na račun Skupštine grada Kraljeva, koji je namenjen za pomoć i obnovu posledica od zemljotresa koji je pogodio ovaj region.


 

Koncert je izuzetno zanimljiv, jer će, po prvi put, iste večeri, nastupiti veliki broj izvođača sa raznolikim programom.

Za Kraljevo će igrati, pevati i svirati više od 600 učesnika, članova sledećih društava:


KUD Abrašević, KUD Branko Radičević – Zemun, KUD Branko Cvetković, KUD Gradimir, KUD Dimitrije Koturović, KUD Dimitrije Tucović, KUD Diogen, KUD Ćoka Pavlović, KUD Jedinstvo, AKUD Krsmanac, AKUD Lola, AKUD Mika Mitrović – Jarac, KUD Termoelektrane ‘’Nikola Tesla’’ Obrenovac, KUD PKB Korporacije, KUD Čukarica, KUD Šane – Stari Dušanovac, AKUD Španac, Baletska škola Lujo Davičo, kao i naši gosti iz Kraljeva KUD Abrašević, KUD Železničar i KUD Kraljevačka Riznica.


Karte po ceni od 500 dinara se mogu kupiti u svim kulturno umetničkim društvima koja nastupaju te večeri, a od petka (3. decembra) in a blagajni Doma Sindikata. Za sve dodatne informacije možete se obratiti mejlom na igromzakraljevo@gmail.com.

2024 © - Vesti online