Sreda 01.12.2010.
11:31
Alo

Vendi oralno ''odradila'' Bakija

Kako navodi ''Alo'', ona je potvrdila je konkretno o kakvoj vrsti seksualnih odnosa je reč.

Podsetili se prošlosti: Vesna Vukelić Vendi i Baki Đogani
 

Klupko je počelo da se odmotava kada su farmeri odradili još jednu rundu suđenja, a Boki 13 počeo da insistira na tome da Vukelićeva i Đogani precizno definišu šta su imali u prošlosti. Pevačica je najpre tvrdila da su se samo družili i poslovno sarađivali u njenim spotovima, ali je Baki bio drugačijeg stava:


- Vesna je moja bivša devojka. Ona je tada bila top riba i ceo grad se ložio na nju - počeo je Đogani stidljivo da izlaže svoju vezu sa starletom.

Vendi je u početku to negirala, ogradivši se da između njih nikada nije bilo seksa, na šta se Đogani nadovezao:


- Ali bilo je sve ostalo!


Tada je Boki počeo da insistira na tome da kažu šta su sve radili i počeo da nabraja:
 

- Dakle, ljubljenje, grljenje, oralni seks?


- Tako je - potvrdila je Vendi i tako konačno pojasnila dokle je išla u intimiziranju sa denserom. Ipak, ni on ni ona nisu želeli da potvrde priču koju je rekao Nataliji da u to vreme u naboju strasti tri dana nisu izlazili iz stana.


Podsećanja radi, Vesna i Baki su imali seks pre 17 godina, u vreme kada je ona počela da gradi svoje prve muzičke korake. On se tada pojavio u njenom spotu za pesmu ''Kad kažeš da me voliš“, u kom su odigrali nekoliko vrelih scena, a po svemu sudeći, strast se nastavila i kada su se kamere pogasile, navodi beogradski list.

2024 © - Vesti online