Nedelja 28.11.2010.
12:03
Vestionline

Babarogić: Ne važi dogovor Partizana i Slobode!

Babarogić je sazvao hitnu sednicu Izvršnog odbora Superlige, a trenutno je jedina dilema hoće li sastanak biti održan u ponedeljak ili u utorak.

Branimir Babarogić

"Kontaktirao sam nekoliko klubova i raspitao se za njihovo mišljenje o odluci koja može da donese nemir u takmičenje i otvori nova pitanja, što nam nije potrebno", rekao je Babarogić.

Član Upravnog odbora Crvene zvezde istakao je da je komesar za takmičenje Branislav Delić pogrešio kad je dozvolio da Partizan naredne nedelje ugosti Slobodu, a na kraju sezone igra na novom stadionu u Užicu.

"Činjenica je da odluka nije dobra. Na sastanku svih klubova ćemo je preispitati i u slučaju dogovora je poništiti", naglasio je Babarogić. 

"Zvezda nas je odbila"

 

Predsednik skupštine Slobode point Sevojno Zoran Drakulić potvrdio je za Press da je taj klub i Crvenoj zvezdi nudio zamenu domaćinstva, ali da su crveno-beli odbili takvu mogućnost.


"Mi smo na sednici Upravnog odbora doneli odluku da ćemo od Partizana i Crvene zvezde zatražiti zamenu domaćinstva. Kao što je poznato, naš novi stadion u Užicu biće izgrađen do početka prolećnog dela prvenstva. Želeli smo da zbog popularizacije fudbala dočekamo dva najveća kluba na novom objektu. Zvezda nas je odbila, iz svojih sportskih razloga. Posle toga su igrali s Partizanom i rekli nam da naš predlog ne mogu da prihvate. Partizan je sada pristao i ne znam u čemu je problem", rekao je Drakulić.

2024 © - Vesti online