Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 27.11.2010.
06:52
jutarnji.hr A
Hrvatica Renata Č. (42), rukometni trener iz Austrije, preselila se u dom svog 14-godišnjeg ljubavnika Ervina U. i njegovoj majci u kuću u Bečkom Novom Mestu.
Subota 27.11.2010.07:56
Pedofili i ludaci, čak i majka ovog nesrećnog dečaka. Možda se ona voli sa Renatinim ćerkama.
Subota 27.11.2010.09:10
Svojevremeno je Arkan bio muz Ceci, iako je po godinama mogao otac da joj bude. Ne secam se da ste se tada bunili, jer u pitanju su bili srpski "oslobodilac" i srpska "majka"., a u ovom slucaju jedini pravi razlog za osudjivanje je to sto se radi o Hrvatima.
Subota 27.11.2010.12:26
realno gledano sa trinaest ili cetrnaest godina i pubertetom koji drma koji bi muskarac odustao od seksa sa starijom kokom?
Subota 27.11.2010.12:59
Ali zato bi "koka" trebalo da je normalna, a ne pedofil. Da je kojim slucajem rec o devojcici od 14 godina i "ciki" od 42 verovatno bi ti bilo za osudu, sem ako i ti ne volis "piletinu"? Nemam nista protiv razlike u godinama u bilo kom smeru ali mislim da bi trebalo da ona bude bar minimalno tolika da je "pile" izaslo iz ljuske! A ovde ocigledno to nije slucaj, ali ko da zameri baki koja ne voli bajate kobasice. Fuj, uzasna je!!!
Subota 27.11.2010.13:25
Jeli,a kakve posledice može da ima 14.ogodišnjak posle sexa sa 42.ogodišnjakinjom?Klinka može da ima strašne,jer nema pojma šta radi.I da znaš,pre će da klinac muva koku nego ona njega,koka uglavnom traži vola da izdržava nju i tuđu decu,a ne pastuva bez kinte.Mene raspuštaljke nisu fermale mnogo,osim za da nam bude lepo,kad sam imao dvadesete.Danas me obožavaju,a nisam više mlad,nego je fora neulovljen,taman da pokrpi gde fali.Jedna mrak riba iz mog kraja,za koju sam mislio da ni usnu ne bi išla više od kafe samnom,me smara danas,šmeker našao skoro duplo mlađu,a ona ima 2 deteta i nema alimentaciju,on troši na mlađu,pa sam joj sad extra rešenje.
Subota 27.11.2010.13:29
Moja devojka ima 22 godine,ja skoro 32.Iako ne izgledam tako matoro,ipak je iza mene strašna kilometraža.A ispred nje je život,koji ću joj ja u četvrtoj deceniji.Stvari su individualne,i ne verujem da bi se i jedan od nas muških danas žalio da je imao neku ljubavnicu umesto desanke u 12 godina,nego sad ajde da morališete.
Subota 27.11.2010.13:57
I sam si rekao- stvari su individualne, u tom smislu delim misljenje sa tobom, ali se ne slazem sa tim da je desanka lose resenje kod DETETA od 12 godina, ili 14 u ovom slucaju, a da ne pricam o tome koliko je prirodnije da to ne bude ni desanka niti baba, tj teta, vec neka devojcica pribliznih godina, pa i starija koju, naravno uz zastitu,da ne bi doslo do nezeljene trudnoce koja ti je jedini argument u prilog tome da je ovo sve ok. A sta bi se desilo da kojim slucajem "teta" ostane trudna, mislis li da je 14-ogodisnjak spreman da bude otac vise nego neka 14-ogodisnjakinja?
Subota 27.11.2010.14:03
Kazes DEVOJKA mi ima 22 godine, ne DEVOJCICA mi ima 14. A ni razlika u godinama nije drasticna. Ispred tog decaka je takodje zivot, a iza te zene kilometraza. S tim da je razlika u godinama drasticna. Da ne duzim dalje, po svim zakonima zena je pedofil,ne pravim razliku izmedju pedofila u odnosu na pol i nije iskljuceno da bi joj se svideo ili bi se "zaljubila" i u neko dete od koju godinu manje, bitne su joj neke druge stvari, da sad ne budem vulgarna ovde, a ne ljubav, bar ne ta ljubav o kojoj je rec.
Subota 27.11.2010.13:45
Dete je dete, devojcica ili decak svejedno je. Cinjenica je da ne moze da ostane trudan, ali tesko da ce postati i otac ukoliko to bude zeleo jer je opste poznato do kada je zena sposobna za tako nesto bez posledica po dete, a mozda je cak i zavrsila sa tim poglavljem svoje polne zrelosti jer je u takvim godinama da je to vrlo moguce. Da je samo sex u pitanju verovatno ne bi ni izazvalo toliku paznju kao to da "zaljubljeni" par zivi zajedno. A svekrva blagosilja snaju. Nije ni cudo sto sve propada, kada je nama sve normalno,pa i ono sto je dokazano lose. A ni koke nisu vise sto su bile, ipak mislim da traze i "jare i pare", duplo je bolje nego nista ili jedno, sta god to bilo.
Subota 27.11.2010.16:39
U mom slučaju mislim da sam preterao,9 godina je mnogo,makar kad je reč 22-32.Iako je ona vrlo zrela i stabilna,samostalna devojka,ipak....Ali,nisam odoleo njenom šarmu,pa sad eto,ali to mi je najmlađa devojka do sada.Alexis,u Srbiji se dešavaju mnogo bizarnije i bolesnije i razvratnije stvari,nego u ovom slučaju.Mislim da si i ti devojka u zrelim godinama,sa dosta više mozga nego mnoge.Znam da koke u Srbiji više nisu što su bile,ove strane ne poznajem tako dobro.One naše se izbezobrazile pomalo,i može im se.Klinke su sve deblje kako čujem,mame sve lepše.Neki dečaci su dovoljno zreli da imaju sexualne odnose od 12,dok devojčice nisu,tako da ni u slučaju jednakih godina nije jednako.
Subota 27.11.2010.16:48
Možda sam staromodan,ali mislim da devojke ne bi trebalo da se bave nekim naukama pre 18.godine.Bilo bi mnogo zdravije i bezbolnije po njih,ali njihovo telo,njihova stvar.U Srbiji sam prvi put video da otac ćerki za 18.ti poklanja silikone(jedan biznismen,manje više poznat)smučilo mi se.Po tv se šetaju klinke jedva legalno punoletne sa dedama od preko 50 i to je ok,niko ne osuđuje.Dovlače manijaci kojekakav ološ i šljam iz okolnih zemalja da uživaju na splavovima i to je ok,pod okriljem provoda.ukvalno legalna prostitucija sa maloletnicama,što ni u Rusiji nekadašnjoj nije bilo,ali se ćuti,javna tajna.Isto kao i za sorry bossa i piliće,ili ćedu i autiće,ili......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)