Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 12.11.2010.
18:09
Vestionline A
Među pet uhapšenih Srba zbog ubistva hrvatskih policajaca u Borovu Selu 1991. godine nalaze se Stevan Pešut zvani Bato, Ljubo Manov, Mišo Kurta, jedna žena, te muškarac iz jednog borovskog zaseoka , rekao je direktor Dokumentaciono-informacionog centra ''Veritas'' Savo Štrbac.
Subota 13.11.2010.10:09
Tadicu,brzo jos jedno izvinjeje jer su ljudi cuvali jugoslovensku zastavu (jedina medjunarodno priznata zemlja u tom trenutku na tom prostoru) i poubijali strane placenike!!!!
Sreda 04.05.2011.22:51
Odakle ovim, golorukim srbima(četnicima) naoružanje... Da ih nije maka srbija naoružala, i pripremila za intervenciju... I onda dolazi do ubijanja i klanja... od tako jednog divnog naroda srba. A vojska izlazi na ulice i počinje djelovati i provoditi veliku srbiju... A dezinformacije o ujkama, i NDH, kreću i obilaze svijet i pune glave srbima, ... Pa zna se tko je imao ljude i sredstva za to, vojska, srbija, dezinformacije... Steta samo onih srba koji su na to nasjeli, i Hrvatskih žrtava. Neka Im Je Vječna Slava A albanci u svemu tome, i neki bugari, ... Daj molim vas... 50 mrtvih, itd... Bit će da ste slušali objektivne vijesti beograda tada :)
Četvrtak 15.12.2011.23:01
ja sam iz okoline Borova i tog dana hrvatska vlast,a posebno pijani nacelnik PU Vukovar Stipe Bosnjak napravili su kardinalne greske. U Borovo selo nisu poslate nikakve specijalne snage MUP-a vec kako oni kazu priuceni redarstvenici koji su kupljeni po okolnim selima Vinkovaca,zvani sa bolovanja itd. A medju poginulim redarstvenicima bilo je siptara licno se uverio i neki nesretni rumun. Sve se moglo zavrsiti tada bez zrtava,ali opet ponavljam pijani Stipe Bosnjak izdaje suludu naredbu. PS Bosnjaka licno sam poznavao radili smo skupa. U dobra stara vremena nisi se smeo previse frajerisati u tom selu,prosetati sa nekom devojkom i sl. jel bi sledila batina. Sve to je kordinirano iz zgb da bi v
Ponedeljak 13.08.2012.11:02
Srbi i Srpkinje, ostavite komentare Hrvatima, a vi brzo kući i pravite decu. Hoću da nas za 10 godina bude 15 miliona. Da smo to počeli 1990. godine, sada bi nas bilo 15 miliona, a do 2020. bilo bi nas najmanje 25 miliona. Ako sam i pogrešio za 10% ništa strašno. Ako neko misli da lupam, onda nek se seti šta se dogodilo na Kososvu. Imamo mi papire da je Kosovo naše i da smo vlasnici, najmanje 75% Kosova, ali njih je tamo 2 miliona, a nas sve manje i u Srbiji. Kojiko je u Srbiji praznih sela, pa kažite onda da lupam. Uskoro ćemo mi lupati glavu i pitati gde smo i koliko nas je još ostalo.
Ponedeljak 13.08.2012.11:12
Pošto je ovde rasprava s Hrvatima, onda moGu da napišem i ovo. Hrvati će još brže da izgube zemlju, jer stari umiru, a mladi, na primer, iz Osijeka, Splita i ostalih gradova odoše za Zagreb, a uskoro i veliki broj u Evropu, Dalmatinska Zagora i otoci ostaju prazni. Doći će neko drugi iz sveta kupiti i zakonski okupirati zemlju. I šta sad da mi pričamo, čije je koje. I Vrdoljak već ne spava mirno, jer njegova parola 'naše lijepo plavo more' ostaće na papiru naše, a i to je pitanje (hrv, upitno). 'KO NAS BRE ZAVADI''

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)