Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Ponedeljak 08.11.2010.
17:52
Srna A
Milorad Mirčić, potpredsednik Srpske radikalne stranke kaže da je ta stranka "već sutra" spremna da se sa Demokratskom strankom Srbije udruži u snažan opozicioni blok, koji bi zemlju spasio potpunog sloma pred kojim se nalazi.
Ponedeljak 08.11.2010.18:23
slazem se da se trebamo okrenuti Rusiji a ne Americi ali sto se mene tice ne sa radikalima!Oni jedva cekaju svih ovih godina da se docepaju vlasti toliko su zagoreli od zelje za mesto na politickom vrhu srbije da ko zna kakve bi gluposti pravili
Ponedeljak 08.11.2010.18:30
mislim da sa ih upravo pomešao za Naprednjacima (Tomom i Acom)... pogledaj njihove intervjue: "Pobedićemo ih"; "Sve za pobedu"; "Pobedili smo ih u Voždovcu".... a radikali su više u fazonu: "Pohapsićemo ih"... to mi je mnogo prihvatljivije od ovog prvog...
Ponedeljak 08.11.2010.18:40
pomesala!!!nemam muski polni organ:)))i nisam ih pomesala jer kako kazu¨¨Vuk dlaku menja ali cud nikad¨¨
Ponedeljak 08.11.2010.18:50
a na osnovu čega da zaključim da si žena??? ok, onda ko je sposoban, po tvom mišljenju, da nas odvede odmah sada iz ovakve situacije??? p.s. dobila si plus od mene :D
Ponedeljak 08.11.2010.19:08
na trenutnoj politickoj sceni Srbije niko zivota mi moga!Svi su isti samo neki manje a neki vise lazu!Niko od njih nemoze izvuci Srbiju mozda je samo mogu malo podignuti ali to nije dovoljno posto smo do guse u g...ma.Treba ih sve pozatvarati sto dalje iz zemlje srbije!Ali dobro sta je tu to nam je sto nam je
Ponedeljak 08.11.2010.20:43
sipaj prijatelju da razbijemo strah od ovakvih vesti. lutamo kao guske kroz maglu. bolje da to radimo zbog rakije. sipaj. ziveli.
Ponedeljak 08.11.2010.20:46
sipaj prijatelju da razbijemo strah od ovakvih vesti. lutamo kao guske kroz maglu. bolje da to radimo zbog rakije. sipaj. ziveli.
Utorak 09.11.2010.00:55
A dali si sebi kada postavio pitanje "zasto radikali zele da dodju na vlast?"? Dali su tebi ovi sada nesto bolji, ili su vise okrenuti Rusima mozda? Sta su oni dobroga ucinili od kad su na vlasti? Cijeli Srpski narod pati u ovakvoj situaciji, koja je beznadezna, a ipak se treba bojati radikala, jer bi oni mogli nesto promijeniti?! Pa ako je ova situacija zadovoljavajuca za vecinu, onda se nece nista ni mijenjati! Medjutim, ako je vecina srpskog stanovnistva nezadovoljna i Srbija iz godine u godinu propada i tone, onda su radikalne promjene zaista jedini spas! Ali, ko te "RADIKALNE" promjene moze da sprovede u djelo? Naravno niko, ako ne dobije pravo djelovanja!!! Razmisli prvo sta hoces!!!
Ponedeljak 08.11.2010.19:06
Necu reci da je Kostunica pogresio sto nije formirao vlast sa njima, iskreno bila sam skepticna, ali sada nema sta da se ceka. Srbija je u pitanju i tu nema zezanja.
Ponedeljak 08.11.2010.21:31
Sve i da se udruže, jedva će da pređu cenzus! Ja nisam video SRS na TV ne sećam se, da je neko izašao na neku emisiju i nešto pričao, i ako imaju pojedinačno i posle odlsaska Tome u skupštini veliki broj poslanika, za razliku od npr. čede, koga vidim i kad otvorim frižider, stalno neke izjave, mi ćemo ovako, mi ćemo onako, kao da ga neko sprema, za npr mesto predsednika skupštine ili premijera. O početku vesti na RTS i ostalim stanicama neću ni da pričam, smejali smo se kada počne dnevnik i krene, predsednik rep. Srbije Slobodan... :) a sad ISTO :( U SRS ima dosta kvalitetnih ljudi, koji bi imali šta da kažu, ali to se ne sviđa nekome, pa ih zato nema
Ponedeljak 08.11.2010.22:05
ne treba on meni ni za šta, nego, stalno se pojavljuje, čak i ne pozvan :) A tek mi je Koštunica smešan, ojadio nas je G17+ sa njim u vladi, a sad nešto priča o nacionalnim interesima!? Da je mogao i hteo da uradi nešto, pohapsio bi pola, a možda i 3/4 od G17+ i možda bi i bilo nešto! Ljudi, ta stranka kontroliše sve moguće agencije, uzima lovu, a to im je omogućio Koštunica, i kome takvi trebaju!?
Utorak 09.11.2010.01:08
Ja se potpuno slazem sa tobom kad kazes da SRS ima kvalitetnih i pametnih ljudi, ali im nedaju da dodju do rijeci! Radikali bi nam mogli mnogo pomoci, ali ocigledno mnogim drugima nije u interesu da Srbija napokon zivne i krene naprijed!!! Neko se nevjerovatno plasi za svoju g..., (a ovim ne mislim na glavu)!
Ponedeljak 08.11.2010.22:37
Verujem da bi bili manje losi od ove lopovsko-izdajnicke koalicije na vlasti i njihove opozicije (SNS) al daleko je to jos od onog sto Srbiji stvarno treba.I SRS i DSS su vec ucestvovali u vlasti i ne secam se da su jurili prave lopove i izdajnike i grobare Srbije.Plasi me nedostatak politicke mudrosti i diplomaticnosti kod SRS i malobrojnost ljudi, bar pribliznih potencijala Kostunici, u DSS.Ako se ne pojave neke postene i pametne, patriotske, snage glasao bih za ovu koaliciju al samo uslovno..da vrate Narodu opljackano ..milijarde su u pitanju..I da nas oslobode ropstva pod MMF..to tek za pocetak..Nek ide na manje lose nego sada..i to je nesto za pocetak.Ziveli Srbi, gde god da ste !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)