Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 06.11.2010.
10:50
Srna A
Bivši kanadski ambasador u Jugoslaviji Džejms Biset smatra da bi građani BiH trebalo sami, bez posredovanja sa strane, da pronađu dogovor koji će omogućiti da BiH funkcioniše, a ako ne funkcioniše treba da dođe do mirnog razdvajanja.
Subota 06.11.2010.11:45
Kako sad stvari stoje, bolje je da se Srbija pripoji Republici Srpskoj, kao i da za jednistvenog doživotnog vođu izaberemo Mileta, koji je provjerno i više nego očigledno ruski čovek. Pa on je pola ''državne imovine BiH'', odnosno ono što muslimabalije već odavno pikiraju a što nikada njihovo nije bilo, kao npr. rafineriju nafte, prodao Rusima, pa sada ne smeju da se jave. I još puno drugih stvari radi, vadi im živce. Kad muslimani u sred Sarajeva (kojeg su, usput rečeno, napravili i zgradili Srbi i kojeg su okupirali ovi periguzi) protestuju zbog ''terora'' nad Palestincima, Mile se spakuje i ode u Izrael i izjavi da ih podržava! I onda ovi popizde, a Srbi ga vole više nego ikad!!!
Subota 06.11.2010.11:59
Nemoj Kajga ko' Boga te molim, a što da idu u Srbiju. Hoćeš da im Tadić bude Predsednik i da ih razbuca i rasproda kao nas. Šta im fali da budu svoji i samostalni?
Subota 06.11.2010.13:10
kazes da dosta putujes. ja sam kamionom presao celu bih. banja luka- beograd. zar nisi primetio da smo se vec ujedinili. samo sto nemamo ni tamo ni ovde dobre ljude u vrhu drzave. opste rasulo nece dozvoliti do ujedinjenja. sta se radi i kako nema sanse. znamo i zasto. bojim se da ako do toga ne dodje, nece biti ni rs a srbija se skuplja kao los ves posle pranja.
Subota 06.11.2010.14:44
RS je već samostalna država i pored svih napada na nju. To je zasluga naroda i njegovog rukovodstva. To je jasno celom svetu. Čim je to rekao Kisindžer to je gotova stvar. Montgomeri je tek mali igrač a rekao je ono što se već zna:RS je samostalna država. Mnogo veći problem je Srbija i njeni političari. Svi su kupljeni. Što da se spajamo pa da nas sve u paketu prodaju. Ja mislim a to se sad ne vidi RS će očuvati svoju glavu ali i Srbiji. Polako. Problem Evropi i Americi je kad ode RS od Bosne ostaje samo krpa. Onda ne znaju kome da utrpaju muslimane.
Subota 06.11.2010.16:45
Problem je ako hrvatski i srpski deo Bosne odu - ono što ostaje je veoma maleno. Mislim da samostalno postojanje muslimanskog dela Bosne ne bi bilo održivo", zaključio je Biset --- ono sto ostaje je veoma malo i nije odrzivo, a zabole me ona stvar za njih
Subota 06.11.2010.21:24
Problem je ako hrvatski i srpski deo Bosne odu - ono što ostaje je veoma maleno. Mislim da samostalno postojanje muslimanskog dela Bosne ne bi bilo održivo", zaključio je Biset --- ono sto ostaje je veoma malo i nije odrzivo, a zabole me ona stvar za njih

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)