Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 22.03.2017.
16:55
Vestionline A
Predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer upozorio je, u prvom predsedničkom govoru, turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana.
Subota 01.04.2017.21:28
Sta bi Erdoganu Srbija porucila ako proba da odrzi miting u N.Pazaru? Naravno znamo sta kaze kad dodje Turska banka... Prilikom posete Erdogana Putinu, tv prenos je prekinut jer je Erdogan poceo mucati od treme i straha...nijedna stanica nije ponovila taj snimak. U mogucnosti daljeg odvajanja Turske i EU se ogleda rezervisanos EU snaga da intervenisu u slucaju konflikta na teritoriji Turske (nije slucajno zatvorena zona imedju Turske i Sirije).
Subota 01.04.2017.21:29
Ne smeju se imati dvostruki standardi a narocito Evropa mora da vodi o tome racuna, ono sto obeca mora i da ispuni. Dajte napisite sta je Evropa obecala Turcima, pa predjite na to ko je hteo da ga ub-ije , pa sve ostalo. Ovakvim naslovima bez analitickog teksta pravite od Erdogana monstruma unapred a ko je monstrum treba da se vidi.
Subota 01.04.2017.21:30
Turska je davno digla ruke od EU i to je za njih zavrsena prica. Erdogan je klasicni seoski kabadahija, covek neartikulisanih govora, izgubljen i u prostori i vremenu. Jasno je da ce i tamo uskoro doci do velikih previranja i ne bih se zacudio jos jednom drzavnom udaru!
Subota 01.04.2017.21:30
Bivša direktorka britanskog MI5, Stella Rimington, rekla je jednom prilikom da je veliki problem Zapadnih zemalja i službi što ne umeju da razumeju i shvate kako razmišljaju npr.teroristi ili generalno ljudi iz drugačijeg civilizacijskog kruga. Tako i Štajnmajer „razmišlja“, pominjući medije, pravo, uopšte ne shvatajući šta je u glavi Erdogana. Ima kod francuskog filozofa iz 16.veka M.Montenja jedna priča o boravku Latinoameričkih Indijanaca koji su se zatekli u Ruanu u vreme kada je tamo bio maloletni budući kralj Šarl IX. Domaćini su im pokazivali grad, sva tehnološka čudesa i na kraju pitali Indijance šta ih je posebno zadivilo, očekujući odgovor iz sfere tehnike. Ovi su rekli da im je najveći utisak bio to što su videli snažne bradate momke (švajcarski gardisti u okruženju Šarla IX) koji ponizno služe jedno derište, umesto da ga uklone i između sebe izaberu najjačeg za vođu. Otuda je ovakav paternalizam Štajnmajera unapred osuđen na propast, a pokazuje i veliko neznanje.
Subota 01.04.2017.21:30
Erdogan vodi jednu izrazito primitivnu politiku preko koje želi realizirati svoje "sultanske" ambicije.".I dobro.....neka on u svojoj kući radi što god želi i što god njegov narod prihvaća, ali da se on drzne prijetiti najrazvijenijem i najciviliziranijem dijelu planete i želi voditi u EU dvorištu svoje propagandne mitinge?! Eeeeee.....to malo...."morgen"!
Subota 01.04.2017.21:31
Godinama traje zlurado odbijanje da se Turska primi u EU,iako je vec dugo kandidat!A za zaostale u razvoju,Bugarsku i Rumuniju,ili zemlje na Baltiku ponudili su najkraci put da ih suprostave Rusiji!Na potezu,za gdina Erdogana je da i izbaci NATO,jer su mu spremili u SAD,na njegovu srecu,neuspesni drzavni udar!ZAVRSIO bi u kavezu,kao i gdin Morsi u Egiptu!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)