Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.03.2017.
08:35
blic.rs A
Svaki predsednički kandidat na predstojećim izborima će, ukoliko to želi, za kampanju od države dobiti najmanje 29 miliona dinara, odnosno oko 237.000 evra. Daleko više novca mogu da očekuju dvojica kandidata koji uđu u eventualni drugi krug - po oko 1,3 miliona evra!
Četvrtak 16.03.2017.10:11
od koje"drzave" majke vam ga spalim sve su to narodne pare sa kojima ce gomnari voditi kampanju a oni koji ne prodju cenzus moraju te pare vratiti a vratice malo sutra
Četvrtak 16.03.2017.11:22
Gotovo 14 godina, srpskom severnom pokrajinom, Vojvodinom, vladale su demokrate. I to ne obične, nego gej demokrate. Pod budnim okom svog zaštitnika, Bojana Pajtića, ušli su u sve segmente pokrajinske vlasti, a najbolje su se snašli u pokrajinskom zdravstvu. Njihov glavni kupler-majstor je dr Miloš Lučić, pod zaštitom "visoke gej lože", kojom i danas komanduje njegov kum, dr Aleksandar Bata Milovančev ("protomajstor" Srpske napredne stranke i direktor Luke Novi Sad). Ova opasna družina, sastavljena od pripadnika gej-zajednice iz prošlog i sadašnjeg, odlazećeg režima, koncentrisana u vrhu vojvođanskog zdravstva, doslovno hara pljačkajući tendere, otimajući novac iz budžeta, praveći štetne ugovore višemilionskih vrednosti.
Četvrtak 16.03.2017.11:22
Prototip pokrajinskog gej demokrate je bez sumnje, prof. dr Miloš Lučić, među pripadnicima novosadske gej populacije poznatiji kao „dr Lučke". Dr Lučke je već godinama uvaženi član ovog homoseksualnog društva u kojem se fenomenalno snalazi. Lučketov kum i nekadašnji partijski saborac Bojana Pajtića i prisni prijatelj direktora Uprave za kapitalne investicije Vojvodine, Nebojše Malenkovića, poznatijeg kao „Neša Peša", nadaleko poznati mešetar, maher i prevarant, dr Aleksandar-Bata Milovančev.Svoju političku „gej demokratsku karijeru", dr Lučić je počeo tako što je u pravom trenutku napustio svog dotadašnjeg drugara Gorana Svilanovića (za koga je uvek tvrdio da pripada društvu "tople braće") prebacivši kompletni vojvođanski odbor tadašnjeg GS (Građanskog saveza) u DS.
Četvrtak 16.03.2017.11:23
U DS ga dočekuje, ko bi drugi, nego Bojan Pajtić, i mlađanog dr Lučketa nagrađuje mestom pokrajinskog sekretara za zdravstvo u „svojoj" pokrajinskoj Vladi. Gej mentoru Pajtiću nije smetalo to što dr Lučke nije stigao da pregleda nijednog pacijenta da ga postavi na mesto pokrajinskog ministra zdravlja, jer je postavljanje ovakvih likova na ministarska mesta, bila uobičajena praksa Bojana Pajtića, koji je znao koliko je važno promovisati mlade gej kadrove.Da bi se shvatilo ko je dr Lučke, važno je znati da mu je majka prof dr Zorka Lučić, dugogodišnji šef katedre za radiologiju na novosadskom Medicinskom fakultetu, žena nadaleko čuvena po bahatosti, primitivizmu i protekcionizmu, i žena koja je uz pomenutu gej demokratsku ekipu „najzaslužnija" za njegov uspeh.
Četvrtak 16.03.2017.11:24
A ko je prof. dr Zorka Lučić, najbolje govori „slučaj Boris Petrović" koji se i dan danas prepričava u kuloarima Medicinskog fakulteta. Nesreća tada mladog dr Borisa Petrovića bila je što je radio na Institutu za onkologiju Vojvodine, zajedno sa dr Milošem Lučićem, Zorkinim sinom. Treba li reći da je mlad, talentovan, inteligentan i vredan, dr Petrović bio radiolog koji obećava, na svoju nesreću sve ono što Zorkin sin Miloš nikad nije.Dr Boris Petrović izašao je na specijalistički ispit kod Zorke Lučić. Na ispitu briljira, a Zorka, besna što će mladi dr Petrović zaseniti njenog malog Miloša i u njenoj glavi projektovanu mu karijeru, jednostavno izmišlja pitanje o nepostojećoj bolesti. I dok se ostali članovi komisije zgledaju, a dr Petrović izneneđen razmišlja, Zorka trijumfuje, pokazujući svoju moć. Na kraju, dr Petrović ipak polaže specijalistički ispit, i shvata kakva ga budućnost čeka pod Lučićima koji lažu, kradu, nameštaju, muvaju. Treba li reći da Dr Boris Petrović danas ne radi tamo gde mu je mesto, na Institutu za onkologiju Vojvodine, jer je zgađen likom i delom majke i sina Lučić, napustio ovaj institut i otišao na rad u privatnu praksu.
Četvrtak 16.03.2017.11:25
Da se vratimo dr Lučketu, „zaselom" u fotelju pokrajinskog sekretara: prepotentan i alav po prirodi, pravi grešku i uzima izvesnu, veću proviziju za sebe ne deleći istu sa strankom (čitaj Dragoslavom Petrovićem, sivom eminencijom vojvođanskog DS).Ljut i uvređen, Dragoslav Petrović ne popušta pred molbama „mentora Pajtića", nego dr Lučka, sada u nemilosti, vraća na mesto radiologa na Institutu za onkologiju Vojvodine. Dr Lučketu se ideja povratka na posao nimalo ne sviđa, delom jer nije navikao da radi, a delom i zbog toga što je svestan da baš i ne zna da radi svoj posao, pa uz zaštitu svog gej mentora i „drugara" Pajtića, uspeva da prima platu a da se ne pojavljuje na poslu više od 12 meseci.Za sve to vreme, dr Lučke strpljivo čeka da opet negde bude šef, ministar, direktor...Ko čeka taj dočeka, posebno ako je u vojvođanskom zdravstvu, ako je član DS, ako je gej i ako mu je to obećao Bojan Pajtić, Tako je na kraju bilo i sa našim dr Lučkom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)