Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 14.03.2017.
20:37
Vestionline A
Aleksandar Vučić je premijer Srbije, ali i predsednički kandidat na izborima koji nas očekuju 2. aprila. Iako kaže da ga kampanja ne zanima, te da su u prvom planu važni državnički poslovi, jasno je da naprednjaci iz kampanje nikada i ne izlaze.
Utorak 14.03.2017.21:05
Na zalost, oni ceo svoj mandat provode u kampanji. Stalno samo obecavaju a nikada nista nisu uradili. Jos sto je gore, prodadose i izdadosse i ono malo sto je ostalo netaknuto.
Utorak 14.03.2017.23:27
Mozda je i bila baksuz Tadicu,moze se verovati,ali ovaj je sam sebi i celoj Srbiji baksuz,bar do sada, otvoreno se vidi.
Sreda 15.03.2017.07:17
Tadic je sa svojim ljubavnikom Mikijem Rakicem Srbiju ojadio za 50mrd dolara!!
Sreda 15.03.2017.07:27
Zakoni, red, reforme, rad, odmah - neke su od fraza koje predsednik Vlade Aleksandar Vučić iz dana u dan ponavlja kao mantre u nadi da će probuditi uspavanu Srbiju. "...Srbija se mora promeniti, a promeniće se samo ako počne da se radi, odmah", poruka je koju premijer šalje građanima. Sudeći po zvaničnoj biografiji premijera na sajtu Vlade, Aleksandar Vučić ne poseduje gotovo nikakvo radno iskustvo u privatnom sektoru da bi bio kompetentan da radnicima i poslodavcima drži pridike. Međutim, Vučićeva zvanična radna biografija napisana je za naivne i lakoverne.Ni dana radnog staža u privatnom sektoru? Pre nego što nastavimo dalje sa demistifikacijom Vučićeve radne biografije, pogledali smo smo jedan snimak. Novinarka: Kako je firmi ime? Samo da znam Vučić: Ime...daću vam posle tačno. Pošto je ja zovem "Profi", ali nije "Profi"..."Profajler tim" sa ne znam čim još. Tako da...Ali, nije samo "Profajler" da ne mislite da od ovog iz DS-a. Koliko od vas radi u firmi kojoj ne znate zvaničan naziv? Izgleda samo Vučić.
Sreda 15.03.2017.07:29
Za vas koji ne znate šta je "Profajler tim sa ne znam čim još" i zbog čega se ta firma nigde ne spominje u njegovim biografijama, saznaćete ubrzo.Prvo, preduzeće "Profiler Team - Preduzeće za medijske usluge, konsalting i odnose sa javnošću d.o.o." u kojem je radio Aleksandar Vučić više ne postoji. Firma više ne postoji jer je preimenovama čak tri puta!Poreski identifikacioni broj te firme je "17510258". Kada taj broj unesete u registar privrednih društava Agencije za privredne registre iskočiće vam preduzeće koje je osnovana 2003. godine pod imenom "Right doo Beograd".Vlasnici nekadašnje firme "Profiler Team doo", a sadašnje firme "Right doo Beograd" su Goran Veselinović (70%) i Jasmina Stojanov (30%). "Right doo Beograd" je marketing agencija koja se bavi trgovinom oglasnog prostora nacionalih emitera i nacionalnih novinskih izdanja.
Sreda 15.03.2017.07:30
Pre imena "Right doo Beograd" to preduzeće je nosilo naziv "Block & Connect doo, Beograd". Čemu potreba da se naziv preduzeća menja čak tri puta? Goran Veselinović je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Dakle, Veselinović je bio Vučićev poslodavac kada je radio u firmi "Profajler tim sa ne znam čim još".Međutim, uvidom u finansijski izveštaj firme "Right doo Beograd", od kako je Srpska napredna stranka došla na vlast 2012. godine, firma "Right doo Beograd" beleži abnormalan poslovni prihod! Poslovni prihod 2011. godine bio je 11,5 miliona dinara, a 2012. godine neverovatnih 500,8 miliona dinara, zatim se 2013. godine smanjuje na 21,5 miliona dinara. Moramo uzeti u obzir da je 2012. godine bila izborna kampanja, a ova kompanija se bavi trgovinom oglasnog prostora.Sredinom maja 2011. godine, Aleksandar Vučić bio je gost kod Jugoslava Ćosića u emisiji "Insajder uživo" na TV B92. Tema emisije je bila: "Ko sve finansira političke partije i šta partije duguju svojim finansijerima?"
Sreda 15.03.2017.07:31
Ćosićevi gosti su bili: tadašnji zamenik predsednika Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, potpredsednica nekada G17, sada Ujedinjenih regiona Srbije, Suzana Grubješić, i predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke, Marko Đurišić.Ćosić je Vučiću postavio pitanje u vezi sa podatkom da je opština Voždovac, na čijem je čelu tada bila SNS, oko 30 puta u toku jedne godine prebacivala novac na račun preduzeća "Profiler Team d.o.o" čiji je Vučić tada bio zaposleni.Vučić je nekoliko minuta nevešto izbegavao da odgovori na pitanje: "...Da li je normalno da jedna opština, u toku, na primer, godinu dana, 20 ili 23 puta, uplaćuje novac na račun preduzeća u kom ste Vi zaposleni?"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)