Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 13.03.2017.
21:29
Vestionline A
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je danas nemačku kancelarku Angelu Merkel da "podržava teroriste".
Ponedeljak 13.03.2017.21:38
Čisto gospodo"prosvećeni evropljani"da malo osetite kako je to rovariti po tudjoj zemlji.E kako to vaša demokratska načela padaju pred ovim činom.
Sreda 15.03.2017.23:57
Koja drskost Njemacke, Holandije, Danske i Austrije da sprecavaju mirni sakup Turaka i obracanje Turskog ministra vanjskih poslova kad se uzme u predvid da je "demokratska EU" potsticala pettokolonasa u Ukraini na neposlusnost protiv vlade I podrzavali njihove nasilnicke demonstracije. Ne zaboravimo da su to bili Njemac Frank-Valter Stajnmajer, Poljak Min. Sikorski i Amercki "pas rata" Dzon Mekejn. Ne zaborabimo i milosrdnu Viktorija Nuland (slavna po pcovku "ko je-be EU") i Americkog Ambadadora Ukrajini kako su delili hleb demonstrantima na ulici. Sada ti Amerikanci i EU su unutar svih ministarstva Ukrajine i dele Ukrajini oruzje. E sada izvolite i vi govorite o nekakvoj svetloj buducnosti u EU i demokratiju i pravednosti.
Sreda 15.03.2017.23:58
Ne zaboravite da mu je neko namestio puc u vlastitoj zemlji sa zapada. Posto ne igra kako oni zele hteli su da ga uklone ali im nije poslo za rukom. Naravno da je Erdogan sada ljut kao ris. Ipak je on jedini uz Putina koji moze da im saspe sve sto zeli u lice i ostane ziv. Turska je jaka nacija i treba je respektovati a Nemacka misli da moze svima komandovati.
Sreda 15.03.2017.23:59
Sve što se u poslednje vreme dogadja u Turskoj i oko Turske bi trebalo da podigne obazrivost Srbije i Srpskih vlasti.Turci ne prete samo Holandiji, prete i EU i zahtevaju ispunjenje dogovora oko bezvizovog režima, ili će poništiti dogovor oko izbeglica i pustiti ih preko svoje teritorije dalje.E, tu je ta opasnost za Srbiju.Madjari kao pametni i sa dobrim predvidjanjem dogadjaja grade drugi zid prema Srbiji, a ako Turci puste izbeglice, garantujem vam da će EU braniti granice Bugarske a ne Makedonije i Srbije.Da li umete da predstavite Srbiju sa 500.000 do milion izbeglica (uglavnom Muslimana) na teritoriji Srbije?Koliko bi medju njima bilo "braće po nožu" Jeza me hvata od same pomisli, da bi bio u pravu.
Četvrtak 16.03.2017.00:00
Рrvi put sad cujem i vidim da jedna drzava i njena vlast traze da se organizuju mitinzi i skupovi u drugim drzavama?..sta oni zamisljaju da mogu da rade?...ako si diktator u svojoj zemlji pa to ne mora da znaci da mozes po citavoj svetu da sprovodis tvoje diktatorske ideje...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)