Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 09.02.2017.
16:55
Vestionline A
Američki predsednik Donald Tramp prvi put će se sastati sa predsednicima i premijerima država-članica NATO-a prilikom otvaranja novog sedišta Severnoatlantske alijanse 25. maja u Briselu, rekao je belgijski premijer Šarl Mišel.
Petak 10.02.2017.14:56
Trampova administracija podrzava NATO , nezavisnost Kosova , sankcije rusiji , a i ambasador Skot je i dalje ambasador. Sta li sad kazu srpski nacionalisti i rusoljupci koji su bili odusevljeni Trampom ? (Oni putinovci sto preko noci postase TRAMPOLJUPCI) .
Subota 18.02.2017.18:13
Evropa- Evropljanima...ako treba NATO, da bude samo od Evropski država.. Grin go home..! Uporno i stalno mediskim putem plašenje evropski gradjana, Ruskom ili Iranskom agresijom je klasična vrsta podmetačina i specijalnog rata. Par zapadnoevropskih vlada i administracija SAD- naročito zadnjih 30-tak god. preko svojih plaćeni medija orkestrirano to proklamuju a u suštini oni imaju krvave ruke i vrše agresiju po svijetu prema drugim državama i narodima, počev od razvaljivanja SFRY.. Istoriski, kada su to Rusi išli osvajati Evropske države- narode, uvek su bili oni napadani..od Mongola, osmanlija, Napoleona, nac-ista...
Subota 18.02.2017.18:15
Koliko ama-terizma u novinarstvu, nece se SAD odreci svoje batine NATO ce uraditi sve prljave poslove u i za racun SAD a a svakom je jasno sta Tramp zeli samo da apostrofira ko je GAZDA i da natera EU da mnogo vise ulaze u NATO a da samim tim kupuje vise ratne opreme i podstakne americku vojnu industriju, ako cemo da vas branimo onda to platite. Dakle Tramp samo zeli da unovci svoja ulaganja i vojno i mat-erijalno i politicki izmesljenom pretnjom iz Rusije.
Subota 18.02.2017.18:16
Koliko smo naivni? Nemojmo nasedati na manipulacije novoizabranog milijardera za predsednika SAD.To su foliranja jednog prepredenog bizmismena.Pric-om oko NATO kao zastarele organizacije on zeli da izvuce mnogo para od posesivnih i zabludjenih evropljana za clanstvo i da im oko kreiranog sukoba u Ukrajini prodaju svoje staro oruzje siromasnim clanicama i novo oruzje zapadnim clanicama EU.Takodje bogate zemlje EU prodaju svoju starudiju siromasnim na istoku a kupice nove avione i tenkove od amera.Evropa je okupirana od NATO i amera, shvatimo to. Prevrat u Ukrajini je nacinjen sa tim ciljem da se ako ne uspe EU da gurne u rat sa Rusijom onda podrgrejavanjem ovog konflikta se siri strah i naoruzava.Nema tu nikakve matematike niti velikih promena.Zapad je osvajacki bio i ostaje. Tek predstoje igre i ratovi, posto zapad nema resenje za nastale svoje probleme. A mi smo dovoljno mali i jadni da se bas za nista ne pitamo a i sami neznamo gde smo i kuda idemo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)