Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 07.02.2017.
19:00
Index hr, Vestionline A
Po nalogu Vladimira Putina Rusija je u utorak započela nenajavljenu inspekciju svojih vazdušnih snaga. Informaciju je potvrdio ruski ministar obrane Sergej Šojgu, a ovaj potez dolazi pošto je Moskva objavila da će pomno pratiti vežbe koje NATO izvodi u Crnom moru.
Sreda 08.02.2017.04:11
Mic po mic i Amerika via Nato ce opkoliti svetsko zlo zvano rusija - na ovaj ili onaj nacin . Demokrate ili Republikanci obrnute strane istog zlatnog dolara . Ko bude pokusao da stane Amerima na put ZGAZICE GA - odmah !!! Sta rece nova americka vlada : "ko nije sa nama taj je protiv nas" . Nece se smiriti Ameri dok prestonica sveta ne bude Vasington . "Smirice" prvo jednog od dva kandidata koji se malo busaju i koprrcaju (Kinu ili rusiju) - kad srede prvog za drugog nece biti potreba . Kad "oladi" recimo Kinu rusija ce sama "leci na rudu" (zavrsice se projekat "konzerva") ... 130 vojnih baza po celom svetu
Sreda 08.02.2017.07:29
Trampova administracija podrzava NATO , nezavisnost Kosova , sankcije rusiji , a i ambasador Skot je i dalje ambasador. Sta li sad kazu srpski nacionalisti i rusoljupci koji su bili odusevljeni Trampom ? (Oni putinovci sto preko noci postase TRAMPOLJUPCI) .
Sreda 15.02.2017.22:34
U vremenu kada jednim potezom se moze promeniti kompletan izgled planete, treba biti svestan da podajom oruzja iz licnog interesa mi obicni smrtnici trpimo ogromne pritiske iz cistog hira bogatih kapitalista...
Sreda 15.02.2017.22:34
Moćna je ruska vojska. Bolje bi bilo NATO-u da ne provocira "Velikog medveda". Samo da bude mira narode moj. Neka je večna Rusija sa Predsednikom Vladimirom Putinom!
Sreda 15.02.2017.22:36
Ono što mene čudi je što svi zaboravljaju da je bio period od nekih 45 godina kada su tenkovi i jednih i drugih bili na granici, avioni nadletali i kršili teritorijalne vode i granice a proksi ratovi besneli svu da u svetu i trajali nekad i decenijama. Pa opet nije izbio direktan sukob između velikih zemalja. Dakle o'ladite malo, sve se ovo već dešavalo. Kakvi ratovi, kakvi bakrači? Jedino što može da se desi a da ima uticaja na nas je da nas nasamare u neki novi proksi rat na Balkanu, da preko nas šire svoje uticaje. Dovoljno je da mi ne nasedamo na provokacije (koje će da potpiruju raznorazni anglofili, rusofili i ostali filovi), a oni se između sebe sigurno neće tući.
Sreda 15.02.2017.22:36
NATO zvecka oružjem i pravi dramu da obezbedi dobar budžet za sebe i dobre plate za generale (oni žive od ratnih tenzija). Putin drami zbog Natoa, jer time mobiliše Ruse oko sebe i obezbeđuje sebi vlast... A drugi neka drhte... Kad nekom jednog dana slučajno ispadne bombica, može da dođe do lančane eksplozije...
Sreda 15.02.2017.22:39
Ne izaziva rat Putin i Tramp.Vladari iz senke ne miruju iako su izgubili izbore u SAD, Mobilisu EU koja se ratoborno postavlja prema Rusiji i preti da nece ukinuti sankcije dok Putin toboze ne vrati Ruski Krim Ukrajini.Licemerstvo Evropskih lidera je za gadjenje.A sto vi gospodo ne vratite Srbiji Kosovo ?!E to su dupli standardi, a od sankcija samo ta ista EU ima stete.Rusija se oporavila, Rusija nikad nece ukinuti sankcije vama!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)