Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 04.02.2017.
22:33
Vestionline A
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko pokušaće da uvuče američkog predsednika Donalda Trampa u zamku predstavljajući mu ukrajinsku krizu kao najveći problem, smatra senator Aleksej Puškov.
Sreda 08.02.2017.23:59
Ukrajinci provociraju, globalisti otvaraju ponovo Ukrajinsku i Kosovsku stvar(i u BiH se smisljeno dizu tenzije), da bi jasno dali do znanja Trampu da nema ''surovanja'' sa Putinom i Rusima, nego samo sukob.
Četvrtak 09.02.2017.00:00
Ukrajina svuda hoće,ali džabe kad je niko neće.Potrošenko se pretvorio u pomahnitalnog političkog pajaca koji nesretne i gladne Ukrajince pokušava da na svaki način ubedi da su igre bitnije od hleba i da je zvuk creva koja krče zapravo eho Betovenove Ode radosti koja se čuje iz pravca EU.One koji ne poveruju u to pošalje na Istočni front.
Četvrtak 09.02.2017.00:01
Da li je onaj izd-ajnik Janukovic bio svestan kakve ce posledice njegovog delovanja biti kada je uzimao novac da upropasti svoju zemlju? Gde je sada i kakvi su mu komentari na sve ovo bas me zanima? Da li ima bar malo griznje savesti zato sto se uvrstio u najvece izd-ajnike u istoriji ili bar one cije je delovanje stvorilo najvise problema.
Četvrtak 09.02.2017.00:02
On se bas trudi da potpuno unisti svoj narod. Nema od toga nista. Ne pita se samo Ukrajina nego i NATO, a oni tamo dobro znaju da je to pocetak globalnog rata sa Rusijom. Zato ce elegantno iskoristiti cinjenicu da Ukrajina ima nereseno teritorijalno pitanje i sukob u toku da ih "nezno" odbiju. Medjutim ono sto mu se moze desiti je da istocna Ukrajina pocne jos vise da se cepa jer koliko je clanstvo u NATO prihvatljivije zapadnoj i centralnoj Ukrajini toliko je to vise pretnja istocnoj Ukrajini. Pomoc od Rusa ce sigurno dobiti jer Rusija ovo vidi kao dalju provokaciju i priliku da ulazak Ukrajine u NATO ucini jos manje mogucim cepajuci Ukrajinu na pola.
Četvrtak 09.02.2017.00:02
Stari ratni bubnjevi u Evropi, ludilo se nastavlja da li je EU potreban jedan latentni sukob koji poput bureta baruta moze da esplodira svakog trena kada neko preko bare upali varnicu. Ukrajina u NATO u znaci samo jedno zatvoren obruc oko Rusije a to Putin nece dopustiti da li iko normalan misli da ce kada krene ruska armada i u samo 24h od Ukrajune ostane samo U iko u Berlinu, Parizu ili Pragu posalati i jednog vojnika da dolije ulje na vatru jer to su i citave decenije bili vatrogasci koji samo dolivaju ulje na vatru.
Četvrtak 09.02.2017.00:03
Kijevska hunta je zabrinuta zbog najava o jednostranom ukidanju sankcija Rusiji od strane SAD. Oni sada eskaliraju konflikt u Donbasu, bombardiraju i ub-ijaju civile, te najavljuju referendum o pristupanju NATO-u jer žele isprovocirati Rusiju da otvoreno umaršira u Ukrajinu i tako da povoda neokonima u SAD da zaustave ukidanje sankcija Rusiji od strane nove administracije SAD predsjednika D. Trumpa. Očajni su i spremaju očajničke poteze. Spremni su žrtvovati milijune Ukrajinaca samo da napreduje imperijalistička agenda njihovih neokonskih gospodara iz SAD. Treba li podsjetiti da počevši od predsjednika pa na dolje danas Ukrajinom vladaju pripadnici one poznate etnije koja sebe zove "odabrani narod"?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)