Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 29.01.2017.
19:22
B92 A
Novi ministar odbrane SAD Džejms Matis kaže da pre smanjenja prisustva snaga SAD na Kosovu domaće kosovske snage moraju dobiti mandat za odbranu zemlje.
Petak 03.02.2017.20:51
Odlično, dok albanci hvataju kontakt sa Trampovom administracijom Vučićevi jurišnici, Đurić i Vacić, troše naše pare na krečenje voza koji ne sme ni priviri na KIM.
Petak 03.02.2017.20:51
Kakav udarac svima koji su imali nekakva ocekivanja od Trampa po pitanju odnosa SAD prema Srbiji i jos jedan dokaz da se predsednici menjaju, ali politika SAD ostaje ista... Sve u svemu, pojedini novinari u Srbiji ce verovatno sada pokusavati da demantuju sami sebe.
Petak 03.02.2017.20:52
Tramp je čudna i kontroverzna osoba, Amerika je moderna demokratija i nad Trampom ima neko, naime, sud je već jednu Trampovu odluku suspendovao. Cijela Srbija je euforično dočekala Trampa, nije mi jasno zašto,? ja mislim da će Tramp biti jedan od rijetkih predsjednika koji neće izgurati cio mandat. Živi bili pa vidjeli.
Petak 03.02.2017.20:52
Novi rat nova kriza prepoloviće nam stanovništvo a možda izgubimo i srbiju, pogledajte siriju šta se dešava pa se radujte ratu bolesnici jedni nadam se da ćete vi u prvi red da stanete.
Petak 03.02.2017.20:52
Ma samo sto nismo procvetali. Formirace vojsku, primice ih u Nato i onda se povuci. A nama ce ostati da balavimo o proslosti, hiljadugodisnjim prijateljstvima, zori koja se budi na istoku i slicnim temama. Ako nas nesto preostane zahvaljujuci stogodisnjoj politici koju nasa elita vodi.
Petak 03.02.2017.20:53
Ako je ovo tačno, a treba sumnjati jer to prenosi dojče vele odnosno slobodna evropa moglo bi se reći da su poslednji trzaji zabranjenih lobi udruženja u USA. Trampov mandat je tek započeo a do sada ono o čemu je govorio tek postupno izlazi u javnost. Ono da USA neće više biti svetski policajac i država da plaća nečiji lobi treba brisati.
Petak 03.02.2017.20:54
To je najgora opcija za Srbiju. Evo zašto, bolje zvuči izgu-biti teritoriju od Nato nego od kosovskih Albanaca, jer Nato je vojno nadmoćan. Izgu-biti teritoriju od kosovskih Albanaca zvuči jadno jer niti imaju vojsku niti naoružanje, pa ako se teritorija prepusti znači da Srbiji nije ni stalo do te teritorije. Ako Srbija vrati Kosovo to zvuči dobro a da li je stvarno dobro to je pitanje, jer to može da znači većinsko albansko stanovništvo u čitavoj južnoj Srbiji, dugoročno znači nestabilnost. Ako Srbija ništa ne pokuša po pitanju povrata Kosova gubi kredibilitet pred EU. Ako pokuša da vrati Kosovo to će izazvati krizu i dovesti pregovore u pitanje. Na neki način ispada što god da Srbija uradi u novim okolnostima ispada loše za Srbiju. To je odlično samo za rusofile u Srbiji.
Petak 03.02.2017.20:54
Matis je rekao da americki vojnici ne idu nigde za sad, a pitanje kosovske vojske ce se resavati ko zna kad, pa ovi koji se raduju treba pazljivije da citaju vest. Posto pilitika USA ostaje ista, pitanje je kako ce oni tumaciti nase nabavke sa vojnih otpada. Nadajmo se da je ta nabavka samo obecanje u svrhu predizbornog marketinga. Inace cemo opet nadrljati.
Petak 03.02.2017.20:55
Ko je očekivao nešto drugačije stvarno je glup. Lično, navijao sam da Tramp pobedi, ali ne zbog njega i njegovih stavova, već zbog stavova i istorije Hilari Klinton, i možda eto zbog njihove jedne poruke Trampove administracije da Republika Srpska zaslužuje nezavisnost koliko i Kosovo, a to sad neka se dublje tumači za mene je to okej. Naravno nijedan američki predsednik nam neće doneti ništa dobro dok je ovakav odnos snaga u svetu i dok je ova bagra na vlasti. Poenta je u svakim izborima ko će nam doneti manje lošeg, jer nama svima može da bude dobro i bez političara...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)